reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Aguska dziekuje w jego imieniu :) nie przejmuj sie, to wszystko przez te swieta :D U Ciebie tez juz niedlugo bedzie swietowanie :) Alez ten czas leci!

Dziewczyny co macie dzis na obiad? Nie moge nic wymyslic ;/

reklama
hehe to tak jak u nas czekoladki nie odmówi ani jabłuszka ostatnio chyba jednak i banany mu sie przejadły
wcześniej ładnie jadł mi zupy warzywka a teraz?mine zrobi i mówi nie!:no:

dzwonilam do jedynego endokrynologa dzieciecego ktory przyjmuje u nas w miescie na nfz i wiecie co sie dowiedzialam ze dzieci to on przyjmuje ale dopiero takie od 7 r zycia nosz kuzwa mac

martusia niestety takie są polskie realia musicie iść prywatnie niestety:-(ale to nie może poczekać?tzn że np na miesiąc później iść z tymi badaniami?czy musicie teraz?

Aguska moze oni maja teraz taki czas na niejadka. Zauwazylam np ze rok temu duzo chetniej jadl niektore rzeczy np wcinal truskawki a w tym roku wzial do buzi i wyplul od razu. Takich przykladow mialabym wiecej. Moze im sie gust kulinarny wyrobil?

Martusia
wspolczuje, nie lada problem masz.

martusia to nie fajnie kurcze może ktoś wam może pomóc z kasa np pożyczyć na tę wizyte?a dojazd też może ktoś podrzuci?bo to daleko od was tak?
mama iza mój to jeszcze nie wie co to i od razu zamyka buzie i mówi nie ale jak go zagadm i spróbuje a tro lubi to zje ale nie tyle co kiedyś:no:on np.je zupke a nagle bunt i mówi nie zamyka buziaka i koniec tak nagle gdzie wiem że jeszcze nie najadl sie:sorry:

reklama
Do góry