reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

rossa he he dobra ta twoj cora
moja znowoz powtarza po babci do mojego m rafal no rusz sie ha ha
:-D

moja Ania zaczęła mówić do tatusia po imieniu i powtarza za mną jak go o coś proszę, więc wygląda to tak, że mała wydaje polecenia tatusiowi. Śmieszna jest bo do mnie nie mówi po imieniu, mama to mama i koniec.
Ostatnio nie pozwoliła mężowi wyjąć prania z pralki, bo mama tam włożyła - to znaczy, że tam ma być. I co mama zrobi to tak ma by. Tłumaczyła ostatnio babci, że jak mama coś położy to nie można tego ruszać, tylko Ania może ruszać mamy rzecz i chodzić w mamy ubraniach.:-)

reklama
A moja Ania właśnie do nas obojga mówi po imieniu nie zawsze, ale często, a jak się zdenerwuje to mówi do mnie: Aśka no weź, dobra nieważne:confused2: i się na mnie obraża:rofl2::laugh2:. Wie jak się nazywa, tylko nawisko ciężko jej wymówić;-),a e i tak wie, o co chodzi

Dziewczyny teraz to taki słodki okres u naszych dzieciaczków- bo są jeszcze takie małe ale już rozumieją i są zabawne....:-D
I ta ciekawość świata....:-D
pytanie- cio to?.....:tak:
super okres dla rodziców i dziecka.....:-D:-D:-D

martusia mam nadzieję, że młody zachowa sie jak na mezczyzne przystało i wstydu mi nie zrobi....:-p:-p:-p

Beata udanego bilansu zyczę!

moja mała dzisiaj jest superbohaterem, zobaczyła gołębia na moscie i krzyczy ,,uwazaj gołąb ulica! zaraz uratuję ten swiat,, myslałam że popłaczę sie ze smiechu bo wykrzyczała to z takim przejęciem.

cudne te nasze dzieciaki szczególnie jak sie rozgadaja.
asieńka niezłe to ze mówi do ciebie po imieniu, moja mama ma na imie aśka i moja julka też podobnie mówi,, Aśka no upokój się, no daj pokój, nie mam pjęcia cio z ciebie rośnie,, (mała zjada pierwsze sylaby więc tym bardziej jak coś mówi jest smiesznie.

mamuśka eeee fajna ta twoja mała....:-D
rośnie nam pani bohater....:-D

rossa zobaczymy, znajac zycie to najpierw strzeli focha, potem nie bedzie chciał dac sie rozebrac a potem ubrac....:-D

moj mlody kolejna noc spi do bani- wstawalam kilkanascie razy do niego....:baffled:

wasze dzieci tez tak beznadziejnie spia???? budzi sie wola mnie i pokazuje ze ja mam siedziec a on idzie spac....:laugh2::laugh2:

reklama
Do góry