reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Hiker dokładnie jak koleżanka napisała:), rozumie polecenia? jeśli tak ja bym się nie martwiła
Mama Iza hmm, jak leniuszek to faktycznie trzeba się nakombinować, ale w ramach zabawy może coś mu się tam uda przemycić. Powodzenia

reklama
czesc laski

potworek juz dawno spi, co wszytkich bardzo cieszy......:-D:-D:-D

Izka moj mlody jak ma cos powtarzac to pokazuje mi palcem w telewizor i mowi taaam.....:-D:-D a to znaczy, ze nie chce gadac i ja mam zajac sie patrzeniem w pudlo a nie mu zawracac glowe....:baffled::baffled:
wiec zycze Ci wytrwalosci.....:-D
moj starszy jak mial 2,5 roku to nawijal jak katarynka....:-D

moj dzis skrecil tylko 2 dymy, oby jutro nie bylo ich wiecej.....:-D:-D:-D

Hiker też uważam tak jak koleżanki jak rozumie polecenia i np. podaje to o co prosisz to nie ma co panikować. Warto natomiast zrobi dziecku badanie słuchu, moja siostrzenica miała lekki niedosłuch i stąd gorsza mowa, bo nie słyszała dokładnie więc wolniej uczyła się mówić.

Mama_iza to się musisz nakombinować, żeby przemycić trochę nauki

moj mlody jak ma cos powtarzac to pokazuje mi palcem w telewizor i mowi taaam.....:-D:-D a to znaczy, ze nie chce gadac i ja mam zajac sie patrzeniem w pudlo a nie mu zawracac glowe....:baffled::baffled:

Beata2710 nocny marek z ciebie, a twój mały to cwaniak

Hej a ja dziś zaprowadziłam młodego do przedszkola, ale czarno to widzę. Dalej kaszle ale już rzadziej. Zobaczymy co mi pani później powie, najwyżej nie puszczę go jutro. A póki co zbieram się bo na 10 mam dentystę :(

Beata dzięki przyda się :D

Mama Iza super że się dowiedziałś u logopedy co robić(jak uczyć) powodzenia życzę;-):-D:tak:bo mój też jak go proszę żeby powtarzał to nie chce:sorry:sam z siebie woli:-D
Łobuziakowa trójca:-D:-D:-D oj tak pasuje do nich jak najbardziej:tak: choć powiem wam ze odkąd jest babcia mały scen nie robi:no:oczywiście fochy są:-D ale bez jakiejś większej awantury chyba chce coś od babci:-D
Mama Iza i jak kaszel Rafcia?
Mamuśka kochana gdzie cię wcięło?
I reszta dziewczyn co tak mało piszecie?nadmiar obowiązków?
bo ja szukam pracy ale ... nawet na staż się nie dostałam:-(

reklama
Do góry