reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Ja chyba muszę zeszyt założyć i zapisywać powiedzenia Ani, a za klika lat dać jej do przeczytania.:-D

aguska a temperatury nie ma? Może to alergiczne.

Ja jutro z małą idę rano na pobranie krwi, bo ma od jakiegoś czasu sińce pod oczami, a potem na 13 do ortopedy. Mam nadzieję, że da się obejrzeć i mi scen nie zrobi:sorry:

reklama
Rossa nie ma gorączki tylko katar.No i jest osłuchowo czysty a katar to prawdopodobnie alergiczny mam zwiększyć dawke faniposu do noska przez 5 dni a jak poprawy nie będzie to zobaczymy bo może to małe przeziębienie i wtedy trzeba będzie dać coś mocniejszego.co do sińców pod oczami to Bartek też je ma:tak:ale mój wyniki ma ok

cześć dziewczyny mały dziś z rana zrobił mi afere że chce zostać w domu bo tatuś jest i on też chce został a m dzisiaj szedł na późniejsza godzine i mały wył prawie całą droge a przed samym przedszkolem zapomniał:-Di dosłownie wbiegł na sale:-D U Bartka w grupie jest dziewczynka która popycha inne dzieci tzn widziałam już 2 razy jak specjalnie bez powodu podeszła do Bartka i go pchnęła:eek:przedszkolanka oczywiście reaguje ale wiadomo dzieci się popychaja nawet czasem bija przy takiej gromadce to trudno o spokój.Ale niepokoi mnie to jej popychanie bo dziś np jak Bartek wszedł to podbiegła do niego wraz z innym chłopcem(Bartka kumplem)i go pchnęła a ona taka bardziej okągłą od mojego i gdyby mocniej go pchnęła to by poleciał na krzesło:sorry:ja Bartka uczę że nie wolno się bić a tym bardziej dziewczynek bo ma młodsza kuzynke i on nie bije ale też tłumaczę że nie może sobie dawać musi sie bronić tylko jak dla mnie koło wtedy sie zamyka:sorry:
a co u was dziewczynki?

No a u nas może być, wczoraj miałam powera od rana a dzisiaj ledwo z łóżka się zwlekłam, Ania jeszcze leży w pokoju, lekko się posikała, ale coś źle w nocy spała. Pościel prawie sucha, więc chyba za późno się obudziła. No ale nic i tak dzielnie przez tyle czasu dawała radę. Szaleje, że będzie siostrzyczka, wczoraj znowu parę rzeczy kupiłyśmy:-p:cool2:

Beata jak młody?
mama Iza co u rafałka?
Asienka ale fajnie wspólne zakupy z córcia:-D:-) teraz będziesz miała dwie księżniczki
a co u reszty piszcie babeczki?

U nas w przedszkolu naprawili kamery i dziś podglądam Bartka póki co jest ok myślałam że bardziej łobuZuje jednak jeden chłopiec jest po prostu okropny!!!!zobaczymy co mój wymyśli później:-D

reklama
Do góry