asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Aguśka hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Natalia hehe, no pod tym względem narzekać nie mogę, ale jej żywiołowość sprawia, że wymiękam. Szybko się nudzi i muszę ciągle czas jej organizować, a jak tatuś z pracy wraca to jest istne szaleństwo, bo Ani się buzia nie zamyka
oczywiście co jakiś czas o coś pyta ,pokazuje itp
, ale teraz jest w takim wieku, że potrzebuje towarzystwa innych dzieci, ale z drugiej nieźle się z nimi kłóci
. O tyle mi łatwiej ją czymś zająć, że interesuje się różnymi rzeczami do rysowania, wycinania, wyklejania, malowania itp

u nas to samo ostatnio wyszłam do sklepu nie było mnie około 20 minut wracam iiiiiiii bez komentarza

bałaganu narobili że szok
najgorsze jest to znoszenie do nas do pokoju zabawek
czasem posprząta a czasem nie i ja wtedy muszę