Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

prosto na porodówkę i tam po 8godz.kiedy opanowali sytuację przenieśli mnie na patologię ciąży i tam leżałam 4tyg.ale w połowie 36t.zaczęły sie skurcze na poziomie 50-70%na CTG...a cukry zaczęły b.skakać....jak nie ponad 180 to nagle 60-50...i p.dok.Rosińska z 11na 12 sierpnia podjęła decyzję ,że idziemy na porodówkę....oblewał mnie pot przy skurczach i tam przez 8h.byłam podłączona do CTG i nic nie spałam,bo skurcze były co 3-4min.(próbowałam rodzić naturalnie),a rozwarcie o 7.40-tylko na 2,5cm.i wtedy Hołowczyc podjął decyzję o CC(on mnie operował)i tak o 8.25 12sierpnia na świat przyszedł Michałek mój synek miał-3730 i 54cm.:-). w trakcie CC widziałam mojego synka i płakałam ze szczęścia
. Żeby było mało cukry tak mi spadły podczas CC na 23% i traciłam przytomność,ale dostałam Glukozę i cukier ponad 200...
.
....,ale już jest ok.i jestem w domciu
,karmię mlekiem bebiko1-takie jak w szpitalu.Ale wyczytałam ,ze wy kupujecie na recepte mleko-mam pytanie jak ono jest duże i ile was ono kosztuje?i czy jest dobre?,bo mój te bebiko je bo je....,ale w porywach zje nawet i 100ml.na jedno posiedzenie
.i u nas już 3razy byłam pielęgniarka środowiskowa i Michał chwycił ją rączkami a on główkę do góry sam podniósł,przeżyła ona i ja szok
-silny chłopak....