Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jeśli pozwolicie chciałabym do Was dołączyć ;-) Widzę, że wieksza część Was, już może przytulać swoje maluszki :-) Ja niestety muszę jeszcze troszkę poczekać bo termin mam wyznaczony na 18.11 :-) Jestem w ciąży pierwszy raz, więc mam nadzieję, że będę mogła skorzystać z Waszego doświadczenia :-)
Dawno mnie tu nie było, ae to z powodu braku czasu. Mała zajmuje mi większość dnia, zwłaszcza teraz bo ma katar i się denerwuje jak oddychać nie może. Swoją drogą, chwała komuś za wymyślenie Fridy ;-) przynajmniej dziecko się nie męczy.
Sylwia jak u Ciebie???? Emilka ząbki wyszły??? ty kuna zaginęłaś w akcji
Czesc dziewczynki ale mnie tutaj dawnoooooooooooooooooo nie bylo oj bardzo co chcialam napisac to mala mi nie dawala ale mam nadzieje ze uda mi sie tutaj wrocic
widze ze duzo nowych mam przyszly ie pojawilo witam eserdecznie no nic poki co uciekam spac dobranoc