reklama

Mamy 2011

wiadomo w markecie cieplo no i chodzenie, wybieranie i moze sie zrobic slabo. plusem jest to, ze sa kasy pierwszenstwa i ja bez skrupolow wszedzie z nich korzystam:) przed swietami udalo mi sie ominac dzieki temu pokazne kolejki:)
madzioszka ja bym mogla nawet isc w 2 czesciowym stroju tylko zaloze sie, ze ludzie by sie lampili. a musze powiedziec, ze przez ostatnie 2 tygodnie brzuch mi spory wyrosl:) czuje, ze maly jest juz duuuuuzy.

reklama
Hej
Witam się i ja z rana :-)

Mnie ostatnio pani Kasjerka kazała podejść do kasy w tesco :-D Chyba naprawdę wyglądałam na umierającą :-D Ale miłe to - ludzie w kolejce jakoś się nie buntowali :-)

Pozdrawiam

Dzień dobry o poranku:-)

Mi ostatnio młoda dziewuszka miejsca w autobusie ustępowała. W sklepie jakoś boję sie poprosić o przepuszczenie bo zaraz wydaje mi się że mnie zlinczują za to. Ale jak Beti prosi i się udaje to może i ja się ośmielę;)

czesc dziewczyny:)
u mnie po staremu:(chociaz wydaje mi sie ze cvos zaczyna sie dziac, bo w nocy brzuch 2 dni z rzedu mnie bolal tak jak na miesiaczke, ale w dzien spokoj:(
poza tym to czekam w koncu przeciez sie doczekam:)\
beti ja jestem w 40 tyg. i 5 dzien, wiec spokojnie ale zazdroszcze juz vii!!!
co do kombinezonkow, to ja kupilam na allegro ale jak w marcu rodzisz to nie wiem czy jest sense kupowiac nowy.
milego dnia dziewczyny ide myc podlogi:-D

cześć Dziewczyny
trochę ostatnio mnie mniej bo remont mamy w pełni i wieczorami to już nie wiem jak się nazywam
ale staram się Was nadrabiać ;)
Apmg trzymam kciuki żeby to było już :)
a jak tam Vii? już są w domku?
Madzioszkaa po Beti jestem ja, potem Ty i Myyszaaa a dalej to już nie wiem jak tam Mamuśki się rozkładają w czasie :)
pozdrowionka dla Was :))

jesli kasy pierszeństwa sa zamkniete mozna podejsc do punktu obsługi i tam tez skasuja jak sie poprosi ;-)

Zazdroszcze wam tego baseniku, my z młodym jeździmy co tydzień na zajęcia ale wchodzi tylko M o ja mam szlaan od gina

Kordek przepraszam!!!!! N'ie chciałam Ciebie wcale pominąć:-D całkiem niechcący to wyszło Dobrze jak Ty urodzisz to będę panikować że jestem następna:-D Mam nadzieję, że remont się szybko skończy, życzę powodzenia.

apmg szalejesz nie ma co. My to czekamy na kolejne wieści że przybyło nam nowego obywatela a tu nadal nic;p

Z kasami pierwszeństwa i z POK to jest różnie, zależy jaka zmiana. Ale mój małżonek mówi, że jak jest taka kasa na sklepie to trzeba iść poprosić o otwarcie a jak nie mają ludzi to maja obowiązek tam skasować. Obecność kasy zobowiązuje i tyle. Jaki on wygadany nie ma co:-) mi zwyczajnie głupio prosić o puszczenie.

Dobrej nocki babeczki!

hejka:):):)

z nami już ok:) byłam u lekarza z tymi moimi wymiotami, - ale zalecił lekkostrawną dietę, pojeść trochę ryżu - a że z malutką wszystko OK to kazał przeczekać...i jakoś przeszło - bo już tak mocno nie wymiotowałam. dobrze, że Bartuś zdrowy i go tak nie męczyło.

co do strojó kąpielowych to naprawdę nie ma co się patrzeć - teraz wszystko dozwolone:):):)jak coś mam taki jeden jednoczęściowy - mega rozciągliwy, dopasowujacy się do brzuszka:):) jak coś mogę pożyczyć;)

- ja jestem uziemiona i na zakupy niestety nigdzie nie wychodzę...a szkoda;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry