reklama

Mamy 2011

Beti wózeczek wydaje się spoko. Ciekawe czy gdzieś można by go obmacać. Moja koleżanka ma podobnego typu Prampol i jest zadowolona.

A ja po spotkaniu najedzona i zadowolona :)

emri - zwiedzaliście szpital na 1 spotkaniu w szkole rodzenia? Była jakaś mowa o opłacie?

reklama
witajcie dziewczyny:)
wyjazd do Warszawy do totalna porażka , wyjechaliśmy o 3:30 , prócz czasu na egzamin (zdany certyfikat przyślą pod koniec grudnia) i spotkania ze znajomymi cały czas spędziliśmy w samochodzie, korki korki i jeszcze raz korki. Jazda kierowców przyprawia o płacz i ból głowy. Nie dziwię, się , że tam bardzo dużo ludzi w tym młodych pada na zawał. Śmialiśmy się z mężem, że zwiedzamy Warszawę zza szyb:)
Z nóg ścięło mnie paskudne przeziębienie i od rana nie mogę wyjść z łóżka (dobrze, że laptop jest). Piję ziółka, jem cebuulę czosnek, wącham chrzan. Mąż ma miód kupić , mam nadzieję, że szybko ospuszczą mi zarazki.
Kupiłam łóżeczko , jednak bez szuflady Łóżeczko dziecięce ALEX SUPER ! od LOLEK Radek (1274331756) - Aukcje internetowe Allegro do tego materac pianka-gryka-kokos.
Jak spotkanie, żałuję, że nie byłam:(

miłego popołudnia

anias mnie tez dopadlo przeziebienie i na razie nic mi sie nie poprawia, pije lipe z miodem i cytryna, zakrapiam nos sola fizjologiczna i sse tantum verde. najgorzej w nocy, nie dosc, ze brzuch to jeszcze ten katar:) gratuluje zakupu lozeczka;)

witam już nie tak z rana, taka ładna pogoda za oknem , chłopcy na spacerze, potem basen a ja leżę w łóżku:( paskudny katar patrzeć na oczy nie pozwala.
vii-trzymam kicuki:)
miłego dnia

Cześć dziewczyny:)
Ja snuję się jeszcze w szlafroku, lubię takie dni kiedy nie trzeba nigdzie się spieszyć:)

Katoryba nie zwiedzaliśmy, babka śmiała się, że jakby pokazała nam na początku sale porodowe to byśmy wszystkie pouciekały:) Co do cen to 150 zł komercyjna sala do porodu, 200 zł poród w wodzie, po porodzie nie chcę kłamać, ale chyba 250 zł pobyt do 3 dni, 300 zł dłużej.

Anias podziwiam Cię, ze w ogóle wybrałaś się do tej stolicy naszej, kawał drogi...Kuruj się teraz i odpoczywaj:)

Wczoraj byliśmy u Dariusza w Przylepie, rzeczywiście ceny mają niższe niż w sklepach w mieście, ale i tak jest drożej niż na allegro. Te same rzeczy można kupić o wiele korzystniej:) W przyszłym tygodniu w Przylepie mają mieć dostawę nowych wózków.

anias:) to teraz biedna musisz leżeć jak faceci na basen poszli... no, ale jak trzeba to trzeba :) kuruj sie szybciutko :) zazdroszczę, że już masz łóżeczko dla maluszka... super :)

Beti1986 kolejna biedna chora... pogoda nie sprzyja naszym osłabionym organizmom... dużo zdrówka :)

emri też chyba musimy sobie zrobić wycieczkę do przylepu... a to tak każdy musi za pobyt w szpitalu płacić ?? i to jest nasza bezpłatna służba zdrowia ?? ehh

a my dzisiaj byliśmy na giełdzie... kupiłam kozaki cichobiegi, bo w zeszłym roku oczywiście kupiłam mega wysokie i teraz nie mogę w nich chodzić a do tego kurtko-płaszczyk, bo mój stary zapina się tylko pod szyją i już mi strasznie zimno, a co najważniejsze kupiłam koszule do karmienia i szlafrok już do szpitala :)

Vii pisałam o salach komercyjnych. Te "wspólne" są bezpłatne:) Osobiście chciałabym trafić na wolną płatną salę do porodu, bo wyobrażając sobie swój poród to widzę się tylko w niej;) A po porodzie idę na wspólną salę, bo będzie mi raźniej, liczę też, że dziewczyny pomogą po sąsiedzku w razie czego;)))
A Dariusz w tyg. otwarty jest 9-19.30, w weekendy 9-14 jakby co:)

witam prawie z rana :) co tu ostatnio tak jakoś ucichło ?? wyczerpałyście wszystkie tematy na spotkaniu czy co ??

jak tam nasze chore brzuchatki ??

Myyszaaa a Ty gdzie się podziewasz ??

emri, karotyba jakie nowości w szkole rodzenia ??

reklama
Vii pisałam o salach komercyjnych. Te "wspólne" są bezpłatne:) Osobiście chciałabym trafić na wolną płatną salę do porodu, bo wyobrażając sobie swój poród to widzę się tylko w niej;) A po porodzie idę na wspólną salę, bo będzie mi raźniej, liczę też, że dziewczyny pomogą po sąsiedzku w razie czego;)))
A Dariusz w tyg. otwarty jest 9-19.30, w weekendy 9-14 jakby co:)

też mam nadzieję trafić na wolną płatna salę do porodu, a po porodzie oczywiście sala pojedyncza.

mam dziś strasznego doła, płakać mi się chce, burza hormonów jest paskudana:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry