reklama

Mamy 2011

reklama
dzień dobry deszczowy

Dzięki laski za spaceros!!:D

Emri Biedny Filuś oby mu minęło. co do babki kurcze co ją to obchodzi? Jakbyś mogła to byś go nie oddała, zresztą po to się tworzy instytucje, żeby z nich korzystać i niech spada baba o!

Anias to teraz kolejne ząbki będą i pogryzie nasz wszystkich:D

Izuniek to znaczy, że na stałe wypadasz z grupy spacerowej jam mała będzie w żłobku?? przynajmniej do czasu powrotu do pracy?

Vii jutro stawiasz się w pełnej gotowości? ja myslę:D

Martinni szkoda, żeśmy się nie spotkały.

Katoryba jak dziś lepiej? Pomyśl że jeszcze chwila i znów weekend:D

Miłego kochane!

Juhu,
zawalka - zrobiłam żeberka :) z pomysłu na... wrzuciłam do wora, wsypałam przyprawy i się robiły :)

anias - hehe dzisiaj kolega z pracy też mówił, że mnie widział, machał, wołał a aja nic ;P no relaksowałam się a co!

Izuniek - tylko na chwilę się pojawię w starych stronach i już od razu wszędzie mnie widzą hehe ;P
I jak Lencia w żłobku się zachowywała do końca? do której była?
Stawiam na babskiego focha :)

Madzioszka - czy to eeee to ten kozi rechot? ;)
A co to za nogi na focie? daj jakieś wyraźniejsze bo tam znowu tylko kocyk prezentujesz ;P
Dziś jak zwykle czyli do bani :/ jeszcze tylko 4 dni...
Marzena - też mi się wydaje, że w syropku jest po 3miechu. Nam pediatra i położna kazała w razie W. paracetamol w czopkach. przeliczasz 0,1mg (chyba) na 1kg masy ciała

emri - biedny Filutek :( ale mi go szkoda :( ale szybko wydobrzeje i z gębą pełną zębów będzie się zacieszał :) a babsko w patece jakieś powalone :/ współczuję... chyba bym jej palca w oko zapodała...

ooo M i barwy wróciły na antenę :) można łypnąć okiem czytając ;P
z wieści dzieciowych: Bolo przed kąpielą zesrał się na śmierdząco i wymazał ojca, przewijak i wykładzinę aha no i wannę jak go próbowałam obmyć ;) ale się dziś rechotał myślałam, że się posikam z niego :) bawimy się z nim tak, że wkładamy palce w dziurki od drzwi łazienkowych i on je łapie a dziś L. zaglądał okiem przez te dziurki i tak się zacieszał, że na bank się ze śmiechu posikał ;)

katoryba ale posikal sie L. czy B. bo nie skumalam:)

emri babsko z apteki jakies jeb... az zal czytac. nienormalna jakas!!! az sie zagotowala. buziole dla Filcia zeby sie lepiej poczul.

marzena ja dawalam czopki z paracetamolem i je faktycznie sie daje odpowiednio do masy ciala. zreszta pediatra powie ci na wizycie przed szczepieniem. a po szczepieniu pojdziecie do apteki obok. kosztuja kilka zlotych te czopki. moze jeszcze w viburcol sie zaoparzcie. u nas sie przydal:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry