reklama

Mamy 2011

Madzioszka - no ciutkę lepsza fota ;P

Beti - no B. się posikał, tzn tak myślę ;P

emri - jak zobaczyłam te postacie (M, barwy) to mi się przypomniało jak karmiłam Bola cycem przed tymi serialami... trwało to przynajmniej jeden odcinek jak był mały :) ech... jak te dzieci szybko rosną...

reklama
laski - poczytałam, ale sił brak by odpisać....wybaczycie???
tak na szybko...z tego co miałam załatwić - załatwiłam może 1/3 ;;/;/
dzisiaj dzień korepetycyjny od popołudnia. dzieciaki nie chciały współpracować, więc mój mózg jest wyeksploatowany!
sąsiedzi na górze nowi - ale masakra do poprzedniczek - tamte choć ciche i dyskretne, a tutaj jakaś banda co to pożegnanie lata robi...ot co...

Katoryba - uśmiałam się z Twoich chłopaków:)wesoło masz (i roboty też:):):)
Emri - współczuję baby i Filciowi tego ząbkowania...niestety obawiam się tego okresu i u nas;/
Madzioszka i reszta - może się jutro uda?

ej ja tez na m jak milosc czekalam:) i tez pametam jak karmilam od barw szczescia do konca m jak milosc:)

martini ja w czwartek zaczynam sezon korepetycji. sami do mnie dzwonia, zadnego ogloszenia nie dawalam. fajnie bo kilka stowek w miesiacu wpadnie:)

Hejo:) Ja dziś muszę do pracy lecieć...mają kontrol i brakuje im jakiś dokumentów:/ No ale chociaż szybki spacer zaliczymy z Filipkiem, bo nie ma temp. to mozemy:))) No już mu trochę lepiej:) Ale ma taką chrypę, jak po meczu żużlowym:)

Beti fajnie, że ludzie się odezwali:) Wiesz to świadczy o Twoim poziomie nauczania:)))

Katoryba i ja pamiętam, jak karmiłam przy MjM...faktycznie kupa czasu! Ale ja robiłam seans najpierw Na Wspólnej, a w połowie MjM Filo spał:) A wczoraj spał już wcześniej:) Czyli zrobił postępy:) A propo zdjęć, jak wstawiasz jakie duże? Kiedyś pisałaś, ze jakiś link, ale mi nic nie wychodzi:( Czekam na instruktaż:)

Miłego!

hej z ranca,

katoryba - fajnych masz facetow :) az milo poczytac i sie posmiac z rana

emri - kurde to babsko chyba za duzo lekow wzielo i jej na mozg padlo, a dzis tez ide do tej apteki i juz mam nerwa...

beti - no to zrobie tak jak mowisz, thx :*

ja wczoraj nie poznawalam swojego dziecka, ten deszcz dzialal na nia usypiajaco, ominela dwa karmienia. za to w nocy niespokojna i cos ja wybudzalo i trzeba bylo chodzic glaskac. a dzis mamy dzien zalatwiania, jedziemy zareklamowac nianie, potem do gina, do m do pracy pokazac majcie, potem fotograf, apteka po szczepionki i zamowic tort na weekend. oby sie wszystko udalo :)

Marzenka to sporo jak na jeden dzień:) "Zareklamować nianię"-fajnie to zabrzmiało:) Mówię Ci jak możesz to żądaj kasy za nią-spokojnie dacie radę bez jej pomocy:) A gdzie zamawiacie torta?

Coś ciągle wyskakują mi jakieś literówki...chyba mój synuś coś grzebał przy klawiaturze...

emri-dzięki za sprostowanie z Ibufenem:)
marzena-nam w aptece powiedziano by podać 1/3 czopka paracetamolu i viburcol. Najlepiej spytaj pediatry co zrobić i co podać Majusi.

emri - chyba nie chce rezygnowac z niani, przydaje sie jak mala spi u siebie, poza tym sprawdzi sie przy wyjazdach do dziadkow ;) no a tak w ogole to jest prezent slubny wiec nie powinno sie oddawac ;) a tort w gronie, na drugi dzien po chrzcinach jest nasza rocznica i zawsze zamawiamy miniature naszego weselnego tortu malinowego mniam :)

Hej ho,

chyba zmiana pogody i na L. działa wyciszająco, bo nocki są fajne. Budzi się raz po 4, pije mleko i śpi do 7, co na chwilę obecną jest idealnym rozwiązaniem.
Dziś mam ją odebrać po 11, by sprawdzić czy zje obiadek (i co, w domu drugi o swojej porze ma zjeść? ;/). Dziecię nadal skołowane, ani płaczu ani uśmiechu na pożegnanie :P

Madzioszka - dziś jak ją odbiorę zamierzam zaliczyć spacer, ale tylko do 12.15 :P a to dlatego, że przed 13 muszą jej podać tabletkę i potem jedziemy na kontrolę bioderek. Kolejne dni oznaczają, że L. dłużej będzie siedziała w żłobku, więc mogę spacerować, ale jako przylepka do grupy z wózkami :D
Katoryba - wczoraj byłą tylko 2,5h w żłobku... Takie śmiechy są super!!! :)
Vii - wczoraj miałaś ogarniać bałagan... dawaj na dwór się przewietrzyć! ;)
Emri - ja wiem co czułaś słuchając tego babsztyla, nam pediatra powiedziała wprost, że mamy szukać innego rozwiązania niż żłobek, bo dziecko będzie chorować ciężko i długo (mówiła ogólnie o wszystkich żłobkowych dzieciach), więc po kij istnieją żłobki skoro to takie "zło"???!!!

Resztę przeczytałam, ale produkcja przy poniedziałku!!! Znikam pranie wieszać :P

reklama
Heja:)
mmmmm torciki z grona aj zjadlabym caly:P na chrzcinach mielismy malinowy taki zimny byl:P a na dworze upal:)

Izuniek ja w piatek bylAm na bioderkach. Bylam o 12:30 a juz bylam 3:P a o 13 zaczelo tyle osob sie zbierac masakra wiec wybierz sie wczesniej lepiej:P

A my dzisiaj szczepienie masakra. Zobacze ile ta mala gnida juz wazy bo moje rece coraz bardziej bola:P

Wczoraj przyslali nam mate ale mala zadowolona:P wczesniej mielismy tka sobie pozyczona a udalo sie na allegro kupic nowa za 89 zl mala zachwycona:P dodam fotki na grupe wkoncu:P

A jeszcze apropo zlobka mojej siostry pediatra tez tak odradzala zlobek. Mojej siostry syn jak wychodzily mu zeby zawsze mial zapalenie ucha i pediatra mowila ze jak chce zeby dziecko nie chorowalo to niech wypisze ze zlobka. tylko kto pojdzie do pracy;/

No i znowu oczyms zapomnialam:P Jak dajecie dzieciom kaszke to mleko tez jeszcze dajecie czy juz tylko kache? Bo mala zaczyna mi byc wybredna na mleko:P

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry