reklama

Mamy 2011

Hej ho,

wczoraj był megamarudny i krzykliwy dzień w wykonaniu córci, chyba już wzajemnie działałyśmy sobie na nerwy... Pojawił się za to większy apetyt, którego konsekwencją w nocy było wielkie przewijanie i mycie, bo zawartość pieluchy wyszła na plecy i pościel, a rano powtórka. Jelitka dostały zastrzyk pokarmu i pracują na całego :P Byłyśmy u pediatry, zapalenie ucha to już przeszłość, ale za to skutkiem ubocznym antybiotyku są afty w buzi i te krostki na wargach sromowych, czyli leczymy się dalej. Do tego inhalacje z majeranku będziem uprawiać i ostro likwidować zalegający katar, osłuchowo OK - ufff!!! Kontrolnie i tak jeszcze dziś odwiedzimy laryngologa ;) Mozemy wychodzić na krótkie spacery :D dla mnie bomba, choć dziś ledwo zniosłam i wniosłam spacerówkę :/
Zuzik - cmokamy Cię słodko!!!
Marttini - sił i podskoku ciśnienia ;)
Resztę wiadomości przeczytałam, ale lecę korzystać z chwili i zalegnę na kanapie :D

Pozdros Laski!

reklama
dzień dobry mamusiom =)

vii, oleczka0585 - my byliśmy z małą na basenie na Sulechowskiej. Wiem, że w Danie mają wodę ozonowaną a na Suelchowskiej chlorowaną i na tą właśnie trzeba uważać, ale z kolei mąż się dowiadywał na Sulechowskiej i powiedziano mu, że w brodziku dla dzieci woda ma inny skład niż w pozostałych nieckach. Też myślałam o zajęciach organizowanych w Danie, ale cóż.. względy finansowe.. także my bez instruktora, tylko taplanko w wodzie przy mamusi i tatusiu =)

kordek, oleczka0585 - uściski dla dziewczynek =)
pozdrawiam =)

Ostatnia edycja:
- no i po szczepieniu:) Ala zniosła super - nawet nie pisnęła:-D waży 7100g i mierzy 66cm - więc mam "standardowe" dziecko:cool2: ufff...a ja - ja mam kilka skierowań na szczegółowe badania i się zobaczy:)
sallis - optymistycznie - bo tylko tak muszę na to wszystko patrzeć!!!! inaczej to nie wiem..nie ojj nie - optymizm i tyle!!!!mam do wychowania dwójkę szkrabów i muszę dać radę!!! tylko oby zdrowie było, bo tu mi coś umknęło - ale podreperuję co nie co i też będzie OK! a ta droga u Was - to naprawdę współczuję...strasznie mają tam przechodnie - ostatnio - w piątek i w wczoraj jechaliśmy drogą na Ochlę i Kożuchów - nie szło inaczej, a codzinnie widzę jakieś stłuczki, wypadki, dachowania - okropieństwo!!!! a tu zima za pasem;/z mojego prawa jazdy nici - dojeżdzam ze znajomymi.

Aniu - no to masz w domku siekacza pospolitego :P brawo za jedyneczkę:)

beti1986 z tego co kojarzę to 32st. C. Fajny dla maluszków może być też basenik do nauki pływania, ale tam wydaje mi się że temp. jest niższa. żałuję że o to nie popytałam w niedzielę na miejscu, ale byłam zbyt zaaferowana. Myślę, że rzetelne info dostaniesz jak zadzwonisz tam na jakąś infolinię =)
my w każdym razie zamierzamy to powtarzać =)
pozdrawiam =)

Hejo:) Dla mnie doba za krótka...muszę nauczyć się sporo rzeczy do roboty, za jakiś czas mam zacząć robić coś o czym pojęcia nie mam...Więc wieczorami będę musiała trochę poczytać:/ No i szkoła zaczęła się:/ No i cała reszta:/ Ale narzekam!

Martini, zdrówka kochana życzę!!! Tylko zabierz się do tego odpowiedzialnie, żeby coś Ci nie umknęło!!!

Dla wszystkich Solenizantów słodkie buziole:***

Dziewczynki dziękuję w imieniu Zuzki :))))
Nnita i Oleczka- dla Waszych pociech również wszystkiego naj :)) rodziłyście w tym samym dniu- poznałyście się w szpitalu?
Marzenko dla Majci spóźnione :*

my po szczepieniu, chwila płaczu i po krzyku
7800g i 69cm :p

ja wymiękam!!! wiem że przy dziewczynach pracujących nie powinnam pisnąć nawet, że mi źle, ale...
dziś jest jakaś masakra! dopiero w tej chwili zasnęła...
widziałyście same na spacerze i tak w zasadzie do teraz :( jestem wypompowana!
zapomniałam dodać, że dziś tatuś ani trochę mi nie pomógł, może z 10 minut się zajął dzieckiem, pewnie dlatego mam takie wrażenie, że wyssała ze mnie energię do zera :/

całusek w czółko dla Zuzy, Lili i Jagódki :*

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
dziękujemy zazyczenia :*

kordek- nite poznalam na spacerze jakos dwa tygodnie temu :) fajny zbieg okoliczności

Dziewczyny dziękuję za spacer miło było was poznac :)
sallis- to teraz odpoczywaj jak mała usneła-no było wida że coś ją trapi. mam nadzieje, że szybko przejdzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry