reklama

Mamy 2011

outstanding to faktycznie szybko jestes mezatka i mama:) a mi wszyscy mowia, ze ja szybka jestem:) slub 23 lata a dzidzia 24,5:) fajnei, ze wszystko dobrze sie skonczylo bo widze, ze latwo nie mialas pod koniec. a dzidzia byla kruszynka czy raczej z tych wiekszych? a co studiujesz? podziwiam, ze masz na to sile, mam na mysli dziennie:) bo ja zaoczna jestem.

madzioszka zycze weicej kasy w takim razie:) a jak tam u was zeby?

zawalka powiem ci, ze u mnie tez malo je w dzien skubaniec. za to w nocy ciemno jest, cicho i on zaspany i ciagnie rowno. co za dziady z tych naszych chlopakow:) ja tez chce na spacer z toba:) dawno sie nie widzialysmy:)

katoryba ja nie wiem nic o reklamacjach w Bodzio takze nie pomoge:/

a ja jestem w szoku bo dawidek spi na brzusiu wlasnie :szok:

reklama
Beti studiuję politologię :) A moja Majka urodziła się 52 cm i 2910 kg. Jednak po wyjściu ze szpitala spadła do wagi 2300.. teraz już się wszystko unormowało :) ma ponad 56 cm i 3,6 kg :-)

Niestety jest straszną alergiczką.. walczymy już 2 tydzień z jej wysypką i aż wrzodami na ciele.. Jak przeszła dla bezpieczeństwa na kilka dni na NANa to dostała dodatkowo skazy białkowej.. masakra..

A Ty co studiujesz?

outstanding - ja tez po politologii, dobrze ci radze zmien kierunek :P

Eli - spozniony buziak :*

zawalka - Beti ma racje, musisz zawitac w nasze okolice. jak tam pralka, juz sie oswoilas. mnie podczas zakupu naszej urzekla fukncja "ubranka niemowlece" :)

my dzis spacer 3 godzinny zaliczylysmy bo spala w najlepsze a mi jak na zlosc chwile po wyjsciu z domu tel sie rozladowal. ale sie wynudzilam :P jeszcze jakies 3h i wreszcie M bedzie w domu, a w piatek wyczekane rocznicowe sushi :)

Marzena ja planuję później jakoś zaocznie zrobić dziennikarstwo i jakoś w tę stronę się udać. Coś w stylu publicystyki. ;)

Beti właśnie nie wiadomo na co.. możliwe, że ja zjadłam truskawki i to dlatego.. Tak karmię :)

dzień dobry :-)
outstanding - współczuję problematycznej alergii. Podziwiam też, że potrafisz tak połączyć macierzyństwo ze studiowaniem dziennym!!
zawalka, katoryba, outstanding - mój wyjazd nie turystyczno-krajoznawczy lecz w celach odwiedzenia rodzinki. Ja pochodzę z okolic Jeleniej Góry, i podobnie jak outstanding wyjechałam w wieku 19 lat na studia do ZG i tak zostało;-) od urodzenia Małej co 3,4 tygodnie przyjeżdżam do rodziców zmienić klimat pozwalając równocześnie im nacieszyć się pierwszą wnuczką :-) także wypady z Małą po górach to jeszcze nie, raczej bliżej wiosny, ale pokazywanie jej górek moich ukochanych z okna to już tak. Umiłowania przyrody nigdy za wiele :-) dla miłośniczek narciarstwa dodam, że śnieg w górach już obecny a ciężkie śniegowe chmury wiszą..

pozdrawiam

nnita a z jakich okolic Jeleniej jesteś? Jak miło spotkać kogoś z rodzinnych stron! ;-) Ja do Jeleniej wybieram się na 6.11, bo wtedy mamy chrzciny :) Co studiowałaś?

outstanding - no ja wlasnie po politologii ze spacjalizacja dziennikarska tylko ze w poznaniu. 2 lata pracowalam w radiu i to porzucilam, patrzac pod katem rodzinnym wygodniej miec prace od 8-16 i normalna umowe ;) zreszta w zielonej troche trudniej o prace w mediach

Marzena szczerze? Sama nie wiem jeszcze co będę robić.. Może otworzymy z mężem szkołę tańca? On jest instruktorem towarzyskiego i dzieciaczków w przedszkolach. Jeszcze życie przede mną.. :D

reklama
outstanding - uuuuuu jest w gronie ktoś od tańca ;-) pochodzę spod Piechowic, a studiowałam 2 specjalizacje na pedagogice, pracowałam rok w przedszkolu a teraz mam swoją Małą "żłobkowiczkę" i przed sobą szukanie pracy :-p heh życie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry