reklama

Mamy 2011

helol:)

vii no podobno tak jest, ze owulacjamoze swirowac jak ma sie jakies kg do przodu. motywacje masz wiec na pewno niedlugo wszystko wroci do normy:)

salis ja dzis raczej pasuje ze spacerem. poki co siedze w pizamie i tlustych wlosach i czeka mnie odgruzowanie domu:/

zawalka 16 zabawek mowisz:) dobrze wiedziec. a Jasiek widze duuuze postepy robi. u nas tez kwiaty sa teraz na topie;) a jak tam nocki? u nas raz lepiej a raz gorzej:/

szczesliwa wiem co to waterrrr play:)

katoryba jak mozesz to oddaj pewnie ten kubek!!! desperacja musiala cie ogarnac zeby wydac 40zl:) ja jakos do tej pory niekapka nie kupilam bo stwierdzuilam, ze to dziadostwo drogie.

martini a jak tam zdrowko? wspolczuje zmeczenia i najgorsze, ze tzreba miedzy ludzi isc:) oby zabkowanie szybko minelo:) a Bartus od kiedy pil z rurki?

laski potrzebuje kupic taki plastikowy pojemnik na zabawki, najlepiej zamykany. wiecie gdzie moge dostac cos takiego?

reklama
dzień dobry:)

Za duża produkcja nie nadrabiam;)

Gratuluje chodzącym:) Zdrówka zdrowym, cierpliwości rodzicom maruderów, wyspania niewyspanym i miłych spacerniaków spacerującym:) Tyle udało się zapamiętać:)

Wróciłam wczoraj z wawy, jestem wykończona bo nic nie idzie jak powinno.... Teraz też od 14 wiecznie w pracy z małą widuje się tylko rano.... z nowości u nas zostawiłam młodą z tatą na kilka dni i co? Zaczęła wstawać a ja tego nie widziałam:( pocina po domu jak szalona na szczęście na brzuchu ale ciągnie sie do chodzenia strasznie. a dziś zaczęła sama siadać z każdej pozycji jak chce znajdzie sposób by tyłek posadzić.

Zawalka​ witaj z powrotem w końcu:)

beti-w markecie najlepiej. Widziałam w carrefourze Skrzynia Pirata cena coś koło 20 zł.My przy Bartoszu mieliśmy takie skrzyneczki czerwone z granatowymi wieczkami .

Nadia dała dziś pospać , tylko jedna pobudka koło 1 na przytulenie(oby tak zostało). Bartek dziś już w szkole bo w nocy nie było gorączki i lepiej się czuł. Jak Nadusia zaśnie to postaram się nadrobić zaległości na bb:)

póki co miłego dnia:)

Anias - a ty sie na spacer wybierasz?

Beti nie wydurniaj sie :p albo marsz szybko do lazienki albo czapke naloz. ja tez mam dom do popsrzatania ale zrobie to jutro ;) pojemniki na pewno widzialam w tesco. a ty nie mialas do ikei jechac? tam pewnie cos znajdziej

Madzioszka - gratki dla Becika, a tatus pewnie dumny ze to niby on jej nauczyl wszystkiego pod twoja nieobecnosc ;)

Witajcie! Szukam mamuś z Zielonej Góry! Mieszkam tu dopiero rok i nie mam zbyt wielu znajomych.. którzy mają dzieci :) Moja córka - Maja urodziła się 07.09.2011 :)

Pozdrawiam serdecznie!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
outstanding witaj :-)
heh słuchajcie nie tylko w Zielonej brzydko ;-) z małą zmieniamy klimat u podnóża Karkonoszy, i dziś wracałam ze spaceru już deszczu :-D
dużo energii życzę

reklama
beti a tak napisałam że water play bo mi jak kolezanka powiedziała o tych kubkach to kupiłam zwykłego kubusia hehehe ;) a tanie pojemniki po niecałe 10 zł sa w casto ja kupiłam fioletowe tyko pokrywka srednia i mi sie wala - że tak powiem ;)

marzena zobaczysz zaraz obcyka majcia i bedzie szaleć ;)

witam nową mame!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry