Hejo
Widzę temat zabawek na tapecie
Ja muszę zakupić jakiś sorter i bębenek może??? Sorter,chyba będzie fajny na teraz bo mamy takie coś, niby kwiatek, wrzuca się tam piłeczki, a jak się trafi to wydobywa się dźwięk. Filo lubi się tym bawić i co najważniejsze trafia do dziurki
Beti brawo dla Dawidka! Czeka do ostatniej chwili se wszystkim, ale ostatni będą pierwszymi
)) No i kroczki stawia, szaaałłłłłł!!! Mama pewnie dumna
Anias zdrówka
Katoryba przyjdzie czas i na samodzielne jedzenie
Spokojnie kochana
Vii no jak Hani bamboszki wystarczą to pewnie, ze nie ma sensu kupowac butów. Nasz synuś lubi na swoich nóżkach trochę pospacować, ogląda sobie listki i co tam znajdzie na ziemi
Dlatego musieliśmy kupić i już
Szczęśliwa ja też przywiązuję dużą wagę do butów, stópki dopiero się przecież formują. Szukałam w deichmanie, bo tam są elefanten czy jakoś tak, ale nie weszły na girę...Bartek to bardzo dobry producent, więc myślę, ze będzie spoko.
Beti brawo dla Dawidka! Czeka do ostatniej chwili se wszystkim, ale ostatni będą pierwszymi
Anias zdrówka
Katoryba przyjdzie czas i na samodzielne jedzenie
Vii no jak Hani bamboszki wystarczą to pewnie, ze nie ma sensu kupowac butów. Nasz synuś lubi na swoich nóżkach trochę pospacować, ogląda sobie listki i co tam znajdzie na ziemi
Szczęśliwa ja też przywiązuję dużą wagę do butów, stópki dopiero się przecież formują. Szukałam w deichmanie, bo tam są elefanten czy jakoś tak, ale nie weszły na girę...Bartek to bardzo dobry producent, więc myślę, ze będzie spoko.