reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

Witajcie:)

Dziękuję za kolejne urodzinowe życzenia:)

Sallis - Tobie również sto lat, kobitko! Żałuję, że dzisiaj za późno się wygrzebałam z chaty, bo bym osobiście Ci złożyła życzenia.

Anias - to Wy już bez wózka chodzicie na spacery?

Katoryba - oby ta choroba Bolciowa sprowadziła mu zęby:)

A mnie prześladuje od pewnego czasu wielka sterta ubrań do prasowania i z każdym dniem ona rośnie, a ja jakoś nie mogę jej stawić czoła.

Miłego wieczoru:)

reklama
Hej ho,

nocka przespana :) pomogła chyba dodatkowa porcja mleka o 21, bo jej się marudzić zachciało :p Dziś padła przed 19...
Zawalka - i od nas STO LAT ;-) a jeśli będę zmieniać pediatrę to najpierw do POLESU na Jednosci chcę uderzyć, dla mnie bliskość też ma znaczenie...
Marzena - my dopiero trzecie szczepienie będziemy mieć...
Nnita - wróciłam do pracy pod koniec września, w październiku Lena miała zapalenie ucha, więc 2 tyg. w domu, teraz zapalenie oskrzeli i płuc, 4 tyg. w domu, także co jakiś czas wracam do pracy :p
Katoryba - ja też jestem dobrej myśli, że to na zęby. Już trudno mi wierzyć w słowa pediatrów w tym temacie :p Trzymaj się Mamuśka!
Sallis - wycałuj mocno Dominisię na pół roku ;-* a upadki...i ja się przyznaję do niedopilnowania córci :(

zawalka- sto lat :)

Babki a mianowicie anias/sallis/beti/marzenka/szczesliwa- na dzisiejszym spacerze chyba dziecko mi podmieniłyscie :angry:

Jak usnęła o 16 to się zbudziła o 19 dobrze ,że mi się udało z treningu wrócic :tak: i potem nie chciało jej sie spac(połozylam ja na łózku i za chwilę przeychodzę sprawdzic a ona przerócona na brzuch i lezała odwrotnie :confused2:tzn.nogi miała tam gdzie przeważnie ma głowę) i usneła dopiero o 21-szok cos nowego.

no to dzis na tyle :) dobranoc dziołchy ;-)

oleczka - a Ty byś chciała żeby było zawsze tak samo - zapomnij :) Lila ma inny plan :)
izuniek - co ja bym dała za przespaną noc... no ale dobra - Ty pracujesz, więc bardziej zasługujesz ;)
zawalka - piona - mnie pranie też przerasta ostatnio ;) w sensie czyste, góra do prasowania nigdy nie maleje :/
A imprezy urodzinowe od następnego roku robimy razem co? jedną w listopadzie i jedną w maju :D

dziękuję za życzenia swoje urodzinowe i Dominikowe półroczne :)
staruchy z nas dwie nie ma co ;)

zawalka-nie spodziewałam się, że tak szybko będzie Nadusia chodziła więc nie mamy butów co za tym idzie jeździmy w wózku;) i oby długo tak zostało... póki co wizja spaceru bez wózka mnie przerasta;) wiem, że to nieuniknione ...widziałam już szelki do ujarzmienia chodzącego malucha ;-)

reklama
Do góry