reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

tatara ta tata!!
test łyżeczkowy zaliczony :D
ZĄBEK!! =)
oooooj zaczęło się :D dzielna dziewczynka

marzenka jeszcze raz gratki dla Majeczki :* fajna dziewusia ;)
beti jeśli chodzi o apteke Stylową to warto sobie zapisać nr do nich (a na komórkowy dzwoniłaś?) i w razie potrzeby dzwonić - ceny podadzą przez komórkę ;)
emri woow czas na rzuty ;) nie daj się mamusiu =)
Nadusiu jakaś ty dorosła ;)
marrtini zdrówka dla Bartusia!!

wózek na śniegu - "nie lubię" :p aaleeeeeee czego się nie robi dla przebywania na świeżym powietrzu. Im więcej tym lepiej =)

reklama
martini- biedny bartus, oby szybko przeszło. A jak Ty się czujesz? Brzusio już rośnie? Chyba niedługo zacznie kopać:p

katoryba- z brzuszkiem lepiej, kolek nie ma odkąd odstawiliśmy bebiko i przeszliśmy na gerbera, nieraz troszkę się spina ale po zwykłej herbatce koperkowej hipp, odpierdzi się i mu przechodzi. Czasem przy cycu zaczyna wierzgać nóżkami ale po kilku minutach przechodzi, jutro idziemy do lekarza i pogadamy o tej nietolerancji laktozy. A u okulisty byliśmy na kontroli bo Wojtuś miał 3 dni fototerapie przy żółtaczce, i lampy mogły uszkodzic wzrok. Najpierw co 10 minut, chyba z 5-6 razy zakrapiali mu oczka a potem mu włożyli takie druciane rozpieracze do oczek:(( Pruł się strasznie, na pewno go bolało, sama bym nie chciała żeby mi ktoś takie coś do oczu włożył, strasznie to wyglądało:/ Az się popłakałam.

siwa jeju to badanie musialo byc straszne. tez bym plakala, biedactwo:( ale dobrze, ze wszytsko ok!

martini ale to zapalenie spojowek to ma cos wspolnego z tymi oskrzelami? jeju bakterie sa niebezpieczne:/ wiesz jestes w takim samym tyg ciazy jak moja kolezanka, dzis dopiero sie dowiedzialam:)

katoryba mi sie nie raz zdarzylo jechac bez fotelika:) coz zawsze musi byc ten pierwszy raz. a z tym wyginaniem to u nas podobnie jest:)

nnita zabek to jest cos;)

szczesliwa ja nie wiedzialam, ze twoja malutka to taka cwaniara:) i, ze takie pomysly ma na wymuszanie. strach sie bac:)

katoryba ja ci powiem że nadia chodzi jak "stara " a biega i nawet juz wierszyk zna na pamiec :) pieknie mówi -ot chwale za skromna mame-no ale cóz -jestem dumna ciocią :-) a z alergia to juz anias

beti no sie pzrekonałam od tamtej pory juz tak nie wymusza bo co sie nagadałam to moje dziec mądry przyjał fakt i nie wymusza tak ale myszka minnie to miłosc wielka :) dzis nawet obiad bez mrugnięcia zjadła by dostac piórnik z myszka minnie

nita gratulujemy zabka! ale macie ząbkową radoszkę!

martini zdrówka wam!

siwa współczuje wizyty stresujacej dla dziecka....ech szkoda syncia-ale juz "po" wiec moze byc tylko lepiej

katoryba-prawdopodobnie na sierść psa. Naduchna przeszła od banku BPH do poczty przy Polmozbycie.Na końcu się wyłożyła na śniegu. Mi ten spacer nie bardzo się podobał bo Nadia uciekała w stronę ulicy, zastanawiam się nad szelkami:-)

marzena-ja jestem uczulona na kilka rzeczy,Bartek to astmatyk więc Nadia była/ jest w grupie ryzyka:/

e:
nnita-gratulujemy ząbka;)

marttini-trzymajcie się ,siły Tobie!!

emri - no to sie zaczela ostra jazda z Filciem wymuszaczem ;) chyba razem z sallis przyjdziemy do ciebie na nauki jak byc twarda :p

martini - trzymaj sie calo i oby Bartusiowi szybko przeszlo

anias - bidna Nadusia, kurcze ale jakby na psa byla uczulona to kaszana, ona tak sie fajnie z Maxem bawi :( wierszyki...wow! tego nie widzialam :) no ale dawno sie nie widzialysmy

szczesliwa - hihi corcia spryciula :)

wiecej nie pamietam ;) milego dnia dziewczyny

e: Majcia jeszcze raz dziekuje

reklama
Marttini zycze zdrowka w domu i zeby sie nie rozpowszechnialo :)

Katoryba u nas tez zdarzylo sie autem jechac bez fotelika kilka razy od rodzicow

Emri u nas tez juz jest wyginanie sie z nerwow jak cos sie podoba tupie nogami szok

siwa wspolczuje wizyty u okulisty nawet niechce sobie wyobrazic jak to wyglada;/

nnita gratuluje zabka;)

anias gratuluje zdolnej corki;) sama szla wierszyki szok:p

szczesliwa hehe corka kombinatorka;)

Do góry