reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2011

Juhu,
Dzień dobry słoneczny :)

siw@ - okulista :| chyba bym tego nie przeżyła...

anias - łał to mega dystans jak na takiego szkraba! oby to nie było na sierść tylko na aktualną kiepską pogodę alergia i oby badania bartkowe nic niepoprawnego nie wykazały.
Aha no i proszę o przedstawienie zasobu słownictwa Nadusi :)

nnita - gratuluję pierwszego zębucha :) i :* dla Jagódki x 7 :*

Zuzia kordkowa :* x 10 :*

szczesliwa - czego się nie zrobi dla myszki mini ;P

Bolowi się coś poprzestawiało... od kilku dni budzi się w nocy na mleko :/ dzisiaj przed 4 :/

Miłego wszystkim :)

reklama
vii-jeszcze będziesz miała dość chodzącej Hani;) wiem co mówię:-)
Bartek też robił wszystko później niż Nadia zaczął chodzić dopiero po roczku i to po troszeczku,kroczek za kroczkiem

katoryba-jestem normalnie zawstydzona.Jak dzieciaki wyzdrowieją to trzeba będzie się spotkać :) Nadia mówi dużo po swojemu:) a taki "zasob" słów to chyba normalny jak dla maluszka co? :mama Ania,tata-tato,pa pa,oto(oko),tataj (konik) ,ato(auto), kwakwa(kaczka),to,tu,gdie(gdzie),nie-to akurat ulubione słowo wszystkich dzieciaczków,ma, jak chce jeść albo pić to mówi am. W każdym bądź razie nie ma się co chwalić...

Hej ho,Liluś - cmoki na 7 miesięcy :-* :-* :-* Jagódkę też całujemy razy 7 :-* :-* :-*... i dodatkowo gratki za zębuszka!!! :) oraz Zuzia kordkowa - kiss kiss kiss :-*Vii - a może zrobi prezent dla Was i jednak oderwie się i zrobi kilka kroczków :) Wiary Mamuśka!Vii, Katoryba - a może dzieci nadrabiają straty jedzeniowe przy okazji chorowania/ząbkowania? :>ANias - chwal się częściej! Przodowniczka się robi z Nadusi, wierszyk? :>:>:>Sallis - i jak nocka po tak szybkim zaśnieciu? Szczęśliwa - Twoja Córcia to w każdej sytuacji agentka nr 1!Marttini - :-*PS. Córeczka mojej koleżanki musi przejść operację, kolejną w krótkim życiu... Fundacja COR INFANTIS - fundacja na rzecz dzieci z wadami serca

Ostatnia edycja:
nadia przeciez cały wierszyk kaczuszkowy umie ;) a spróbuj coś zmienić to awantura na całego ;)

katoryba jak ja bym chciała pospac do 4 jednym ciągiem hehehehe

oleczka cmok babko jak mi sie ospa skonczy to spacer :*

hej ho,

karolq8 - super, gratulacje dla Zuzi

Zuzia, Jagoda, Lila - calusy na kolejny miesiac uszczesliwiania rodzicow

superowa pogoda, mlodej tak sie spodobala ze 2,5h spala na spacerze! szok!

hejo:)
:* dla kolejnych miesięczniaków:)

my już po szczepieniu, na razie jest oki, zobaczymy jak nocka minie.
Wojciu wczoraj skończył dopiero 7tyg. wazy już 6kg! Już koniec z pieluszkami nr 2, awansujemy na trójeczkę.
Ale najbardziej się cieszę że pediatra zbadała bioderka i stwierdziła ze nie ma najmniejszej potrzeby byśmy stali w kolejce do ortopedy bo Wojtusiowe bioderka są wzorcowe:)

no mówię Wam jakie moje dziecko jest dorosłe :D poszła spać jak przystało na niemowlaka o 19, do 23 miała ze 2 pobudki na dojedzenie, ale potem 6 godzin spania ciągiem!!! szok :) jedzonko i dalej sen do 8.30 :) taaaaka jestem wyspana :)
no i mamy zębolka na wierzchu, widziałam go już długo, ale dziś dopiero wylazł :)
Marzenka chciałam Ci życzyć żeby Majci już zostało takie spanie, ale nie wiem czy byś chciała tak codziennie marznąć ;) kiedy wr
acasz do pracy bo mnie coś dziś olśniło, że tego spaceru to ja nie mogę chyba za bardzo odkładać co?
Lila, Jagódka, Zuzia :*102 !!!

reklama
o-o Lilka mi umknęła :sorry2: to wszystko przez brak wpisu w odpowiednim miejscu na grupie - wnioskuję o uzupełnienie!
także Lilusiu kochana :* x 7 :*

anias - zapraszam na kawę z ciachem zatem jak ozdrowiejecie :)
a zasób słów pokaaaaaaaaaźny. Bolo mówi mama, tata, nie, baba, mamamam jako am (zależy od tonacji ;) ) raz udało mu się coś w rodzaju "Bolo" i wiele bliżej nieokreślonych-wszystko zależy od intonacji, bo zwykłe yyyyy może wiele znaczyć ;). Za to bardzo dużo nazw rozumie. Wie co to paputki, książka, autko, pralka, rączki, pępek i wiele wiele innych :)

szczesliwa - jak Bolcio miał 6mies to spanie nie wyglądało tak różowo ;P

karolq - łał :) brawo dla Zuzi :)

sallis - gratuluję kolejnego zębiska :) no i wyspania ;)

Bolo też zasnął na spacerze co zdarzyło się hohoho temu :)

Do góry