reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

no sallis spiesz sie kochana bo 6 lutego wybije moja godz :( potem dostepna tylko po 14-tej. a spanko super! oby to nie byl jednorazowy wyskok ;) co do marzniecia to spoko przeciez zbytnich mrozow nie ma ;) zreszta wiosna idzie ;)

reklama
katoryba- jestem łasuch na słodkie więc na ciacho z chęcią:) az się buzia uśmiecha jak te słodkie maluszki stają się z dnia na dzień bardziej "kumate" i takie dorosłe.

siwa płatne są lepsze niestety, buzka dla was!

lila zuzia jagódka cmok dla was!

karolag buzka dla córy za kroczki! gratuluje!

wiosna idzie tralala czekam na nia z wytesknieniem :-D

Buziaki dla Zuzi Lili i Jagody:) namnożyły się nam solenizantki:)

Karolq geatuluję kroczków jeszcze trochę i będzie śmigać:)

Salis ładnie ładnie Domi będzie zaraz przodowniczką ząbkową:)

Laski dzięki za spacer:) polecam się na przyszłość:D

Cieplutkiego wieczoru kobity~!

Dziekujemy za życzenia :)
Sto lat również dla Jagódki :) zuzi

A ja się pochwale , że napisali w sprawie kurtki dla dwojga(jutro powinna byc u nas)wooooowwww Miesiąc czekania-więc od jutra zimę zapraszamy na nasze rejony :) dla sprawdzenia...
karolaq- o pierwsze kroczki-fajnie czekam na u nas :) oby do przodu :-D
salis- widzę że Dominika goni z tymi ząbkami Dawidka-Nadię Hanię :)

szczesliwa-moze w tym roku zdążymy z tym spacerem ;P czekam z utęsknieniem
Buziole

Zuzia, Lila - buziaczki kobiety małe :*:*
Sallis no to 3ci ząbek ;)

a u nas szok, drugi ząbek na wierzchu - kasownik na całego :)

dziękujemy za buziaki, wyściskam i wycałuję Małą jutro rano ;)

reklama
Do góry