reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

Witam sie;)

Ja dorobilam sie kolczykow jak mialam 3 latka, malej przebije na wiosne w manili dobre opinie ma wsrod znajomych;)

Chcialam sie pochwalic ze wczoraj moja siostra urodzila, i bylam z nia juz na 2 porodach;) miala ta sama ekipe co przy pierwszym porodzie ;) Poloznik Marek i Sandecki. Biedna sie nacierpiala a ja zalowalam ze nie moge jej pomoc no ale juz po wszystkim jestem dumna ciocia;)

aaa I chcialam sie pochwalic co dla dziadkow kupilismy hihi noo ja mowilam ze nie lubie sie bawic w robienie laurek itd a tu troche sie napracowalismy hihi Zobacz załącznik 428323

No to dzis tylko o sobie przepraszam;) ale jestem taka zakrecona najechetniej juz bym polazla do siostry:p wogole ta moja mala taka wielka teraz hihi

aaa i buziaki dla wszystkich miesieczniakow:*

reklama
Haniu - wszystkiego najcudowniejszego z okazji ukończenia pierwszego roczku!!!!!!!!!!!!!buziaczki od całej mojej rodzinki:)

Karola - ja Ciebie podziwiam, że asystowałaś przy porodach siostry!poważnie!ja nie wyobrażam siebie na porodówce - "od tej drugiej strony":) Gratulacje ciociu:)

karola ja tez podziwiam! nie wiem jak ja bym sie czuła patrzac na to z boku ;)
juz chyba wole rodzić :-D

hani-vii na roczek buziaki od naszej rodzinki!

Hejo:)

Idzie misio, idzie konik,
małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy idą z balonami, z najlepszymi życzeniami!
Bo to dzień radosny wielce, masz o jeden roczek więcej!
Sto lat Haniu!​

Ostatnia edycja:
Haniiu jeszcze raz wszystkiego najlepszego

A przy porodzie nie jest tak zle czulam sie potrzebna. I ja tam moge z kims rodzic:) tylko ze pozniej jestem sama przerazona jak to musi bolec:p Tym bardziej ze ja po cesarce wiec nieznam bolu z porodu naturalnego

hej hej :) co tu takie pustki? weekend czy co? :p

Hanie osobiście uściskałam i pod życzeniami się podpisałam, więc nie będę się powtarzać ;))

co do spaceru - jak Wam się widzi środa? jutro mam dentystę, a we wtorek masaże, więc pierwszy wolny termin to środa :) koło 11 bym na zacisze przyjechała? znajdą się chętni? :)

zawalka a z Tobą na wizytę w domu na inny dzień się umówię, ok? oczywiście zachęcam do spacerowania w środę :) a kiedy do pracy wracasz?

dominika za dużo z betką poprzebywała i chyba jej duracelki gwizdnęła! no bo powinna być po takim dniu (basen, urodziny) wymęczona, a oznak zmęczenia nie widać :/

hejka!

HANIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU PIERWSZYCH URODZIN! ZYCZE CI ZEBYS BYLA ZAWSZE SZCZESLIWA I ZDROWA DZIEWCZYNKA!

katoryba dziekujemy za pamiec wczoraj:) teraz juz tylko roczek przed nami!

nnita gratki za kolczyki:) odwazne jestescie:) jeju mi sie u chlopcow podobaja kolczyki! moj maz jak byl "mlodzieza" to mial w jednym uchu

karolq ja mysle, ze tz bym dala przy porodzie radze:) chcialabym wlasnie zobaczy to od innej strony ale siostry nie mam a przyjaciolki beda pewnei z facetami swoimi rodzic. w kazdym razie szacun!

reklama
karolq8- no szacuneczek, twardzielka z Ciebie:) i z siostry oczywiscie, gratuluje kolejnego maluszka w rodzinie:)
HANIA - sto latek księżniczko:*

A my z Wojtusiem do wtorku w Zielonce, z dala od tatusia:/ buuu:(

Do góry