reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

Seba jak zwykle caly spacer spal i usmiechal sie pod noskiem :p

ooo :) słodziak :)

Ja właśnie powoli się zbieram do wyjścia na autobus i jadę do miasta, spacer deptakiem w poszukiwaniu butów na taką ładniejszą pogodę, potem wizyta u położnej, a potem mąż mnie zabiera na spacer po jakimś urokliwym miejscu w Zielonej :) szkoda, że od jutra pogoda znowu ma być zimowa, szara, bura i mroźna :(

reklama
czesc !

jesooooooo jak mnie nogi bola, a jakie mam zakwasy ! cale dnie odkad cieplo spedzamy na dworze, do domu wpadam nakarmic i przebrac pieluche :-)
dzis myslalam ze mi sie blizna po cc rozlazla tak mnie zabolalo ale mysle ze przegielam z chodzeniem :-p moja wina :-)

ja tam uwazam ze butelka i mleko w proszku przydatka sprawa w razie W ;-) niby jest tesco 24h ale jak maluch bedzie sie w nocy darl to warto miec mleko pod reka ;-)
laktator mozna sobie odpuscic, ja poprzednio mialam Aventa i wspominam odciaganie masakrycznie :szok: dlatego teraz mmaly jest na piersi a jak musze gdzies wyjsc to mu babcia/tatus zapodaja mm ;-)
ale musi byc mocno zdesperowan zeby je zjesc i najczesciej jest tak ze zje, ja wracam a on dojada mleczkiem cycusiowym, moj kochany cycoholik :-)

boze jak mi sie chce kebaba z frytkami i wszedlkimi sosamiiii :szok:
najedzcie sie kobiety na zapas :-p

Smutna rozdwajac sie bedzies mowisz ? kirczaczek na swieta sie pojawi ;-) fajnieeee ! czekamy :-)

boze jak mi sie chce kebaba z frytkami i wszedlkimi sosamiiii :szok:
najedzcie sie kobiety na zapas :-p
no to narobiłaś mi ochoty :D

ja dziś miałam mega wycieczkę po mieście...od biblioteki Norwida doszłam pieszo przez deptak na zamenhoffa, do położnej. Potem mąż mnie do parku na krótki spacer wziął i w efekcie padam :D

ale położna super ;) Od razu mnie zbadała, tętno Mikołaja 140, no i jest cały czas główką w dół, przez co mnie uciska i dół brzucha mam taki obolały. z prawej strony ma kręgosłup, u góry dupkę i po lewej stronie brzucha wszystkie kończyny :) Generalnie jestem zadowolona ze spotkania i oby po porodzie było równie super :)

Czesc dziewczyny :d ja juz na nogach bo zarazdo miasta zmykamy mamy pare spraw do zalatwienia :D moje ruchy dzis sa troszke ograniczone :p Sebusia w nocy troszke brzuszek meczyl bo stekal i sie wiecil :) wzielismy go do lozka do Nas zeby co chwile nie wstawac do niego i zasnelam w ekstremalnrj pozycji i mi cos w plecach skoczylo :p troche ciezko sie schylic i poruszac :rofl2: mam nadzieje ze dzis pogoda bedzie rowniez piekna :d pozdrawiam i zycze milego dnia :D

Ja tez sie witam. Gdzie to sloneczko ???

Dziewczyny opowiedzcie jak wygladala kontrola z zusu...

reklama
askke a wiec ja mialam kontrole w 36 tygodniu ciazy :p nie ma sie czego bac chociaz nie powiem bo sama sie stresowalam :) a wiec zachodzisz na godzine na ktora bylas umowiona wzywaja Cie i tak :) pokazujesz karte ciazy ewentualnie jakies papiery jesli bylas np w szpitalu :) pytaja od kiedy sie jest na zwolnieniu, od ktrego tygodnia, dlaczego poszlas na zawolnienie,czy cos Ci dolega, gdzie pracujesz itd takie formalnosci :) calosc to trwa ok 5 minut :p tak to wygladalo u mnie :)

Do góry