reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2014

Jord- dawaj do mnie na pieterko. miejsca tyle że moja 5 sie zmiesci i twoja 4 i bede ci obiadki donosic a ty bedziesz sobie siedzieć i tyć. Fajnie by było hehe i nasze córy by sie zakumplowały no miodzio i miałaby zapewniony kontakt z innymi dziećmi

reklama
silmiriel- i prawidłowo na zrzucanie kg przyjdzie czas narazie chyba i tak masz ograniczenia w jedzeniu jeśli karmisz piersia? czy wszystko możesz jesć? bo ja długo musiałam ograniczać jedzenie i dlatego młoda wyssała ze mnie chyba wszystkie witaminy. Narazie to skupp sie na skarbeczku ;-)

diablica czy to szybkie plany.. będzie 3 lata różnicy.. Chcę 2 dzieci i muszę się starać, zeby potem mnie ta tarczyca nie pokonała i się okaze, że już nie mogę zajść w ciąże.. Będziemy próbować, ale nie koniecznie musi się udać szybko zajść w ciąże...:tak:
Jordgubbe ja też musiałam zmienić endokrynologa.. Ale sama się zdziwiła, że zaszłam w ciąże bo miałam wysoki wynik tsh.. i cieszę się, że i u was udało się to zwlaczyć i masz już dorosłą pannice:tak: Pewnie ten czas szybko leci? Ja już się nie mogę nadziwić mojej małej gdzie już sama siada, wstaje na nogach... Masakra.. A była taka malusiaaaaa:-D
Silmiriel może być to tylko spowodowane witaminą k bo moja koleżanka nie mogła jej podawać, bo źle jej reagowała córeczka.. byś musiała to skonsultować z pediatrą:tak:

Heh.. JA sie dziś w koncu wyspałam... Mała dała mi pospać;d Juhu..

Pauli, pediatra każe dawać :confused2:, pogadam z nią na szczepieniu jeszcze raz.

Diablica, ja jem wszystko, w szpitalu kazali się nie wydurniać i jeść wszystko, bo skądś mleko musi być i moje siły. I jak na razie nie narzekam i Domi też nie :)

Silmiriel a jej pediatra kazała odstawic na jakis czas, zeby sprawdzic czy to witamina k. i jak odstawiła nic malutkiej juz nie dolegało... ale co później wynikło to nie wiem.. bym musiała się zapytać;-)

Paulineczka - to faktycznie cud z takim wynikiem tsh to faktycznie , dodajesz mi wiary w szczęśliwą ciążę:tak:
Jord , Diablica - ja też tak chcę ja też mogę wam urodzić (bo nie wiem jak to boli hahaha) ja się wprowadzam do Was ,ale byśmy miały fajnie:-)
Silmiriel- witaj :-)
dziś miałam piękny sen urodziłam chłopca i nic mnie nie bolało tak to można rodzić.

Poród nie boli. A na pewno nie bolą już te parte. Naprawdę. Pamiętam jeszcze ;) A reszty to nie pamiętam, film mam urwany, więc tez mogę rodzić :p

Bratowa mi mówiła właśnie ,że po bólach to już lajcik był jak rodziła tylko nie miała siły przeć bo ją męczyły bóle porodowe od 4 nad ranem ,a urodziła o 13 .

reklama
Ja to od 24 się męczyłam do 15 ... cała noc nie przespana.. i na koniec dali mi znieczulenie to wogóle cięzko było mi urodzić.. na nic nie miałam siły po tym wszystkim...

Do góry