reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2014

reklama
Witam poniedziałkowo :)

To jednak witaminy, odstawiłam i nie to dziecko. Jest znowu kochana, cudowna i nie marudzi i nie płacze doprowadzając do płaczu też nas z żalu nad nią :)

A ja dziś piekę tort :) mąż ma jutro 30 urodziny. Oby mi wyszedł i Mała pozwoliła :)

Mary, przykro mi z powodu babci :(

Hey dziewczyny
Silmiriel cieszę się, że już jest lepiej z malutką..

A u nas dzisiejsza noc koszmrna.. Co godz. pobudka.. Masakra:-( jestem taka niewyspanaaaa:-(
Ale się cieszę, bo robię sobie dziś dzien dla siebie i idę do fryzjera...:tak: Czas ogarnąć te moje włosy, odrosty:-D Bo ostatnimi czasy tak szybko mi wlosy rosną, że hoh;-)
Miłego dnia:tak:

Silmiriel - to dobrze ,że z małą już lepiej:tak:
Paulineczka- oj kiedy ja byłam u fryzjera już nie pamiętam , a przydałoby się coś z włoskami zrobić:tak:
Witam się poniedziałkowo, dziś miałam gościa siostra wpadła bo szuka przebrania dla mojego chrześniaka na bal przebierańców i buszowałyśmy razem po sklepach ostatecznie padło na pirata:-)
Jord- witaj
wybaczcie ,ale ostatnią stronkę tylko doczytałam jakaś dziś śpiąca jestem chyba zrobię sobie drzemkę nie mogłam spać myślałam o cioci ....o jej śmierci życie jest takie kruche tak szybko się kończy .....

Paulineczka- dzięki kochana , ja wierzę ,że jest teraz w lepszym świecie i to jest pocieszające:tak:, najtrudniejszy będzie pogrzeb w środę jak ją zobaczę Boże nie wiem co zrobię chyba mi serce pęknie, ja jestem straszny wrażliwiec, a najlepsze jest to ,że u nas w rodzinie dopiero co się nowy członek rodziny urodził ,a tu taka tragedia , nie wiem jak wujek sobie bez niej poradzi świeć Panie nad jej duszą:-(.

kobietka- tak jest i ja w to wierzę że śmierć to robienie miejsca dla nowych obywateli świata....u mnie w rodzinie było tak że zmarł mój wujek a rok później babcia i w rodzinie urodziło sie akurat tego roku 2 dzieci. Więc kto wie czy twoja ciocia nie czeka już na następną szanse na życie ale może gdzie indziej? takie to troche filozoficzne ale ja w to wierzę....trzymaj sie cieplutko
Slim-a widzisz jak zwykłe witaminy moga wpływać na dziecko? w życiu bym nie pomyślała....no szok. i jak tam tort? wyszedł? a jaki smak jakiś owocowy czy moze czekolada hmmmmm jak ja lubie słodkości.
paulineczka- wizyta u fryzjera udana? mi kiedys mąż powiedział że jak nie mam czasu iść do fryzjera to mam wziąć ze sobą córkę.....no wyśmiałam go. fryzjer to nasz psychoterapeuta hehe to miejsce gdzie sie chodzi bez dzieci no nie? tam sie zajmują tobą....och też bede musiała nie długo na jakiś balejaż sie wybrać....a z tym spanie to może zęby szkrabkowi wychodzą?
Jordzik- a tobie co? na co ty właściwie chora? gardło, oskrzela ?

Diablica- dzięki za miłe słowa :tak:byle do środy jak już minie ten pogrzeb to może się ogarnę , puki co to nawet weny na pisanie brak.

reklama
Do góry