paulineczka1989
Czerwiec 2011
Czesc dziewczyny;-)
Wczoraj po fryzjerze miałam tyle latania po sklepach, że nie dałam rady juz tu wejść.. Już chcę miec za sobą tą przeprowadzkę
kobietka :-( wierzę, że dasz radę na pogrzebie...a dla wujka te pierwsze dni beda najgorsze.. ale będze miał was, bliską rodzinę i napewno nie zostanie sam...
diablica ojj po fryzjerze czuję się super
wróciłam do starej fryzurki grzywki, chodź mojemuj Ł. sie to nie podoba.. ale mam to gdzieś
a niech moj mi tylko powie, że mam wziąć mała ze soba to do pionu go ustawie.. hehe
to jest czas dla nas.. abyśmy też mogły jakoś sie rozluźnic, zrelaksować... chodź po tych ponad 2 godzinach stęskniłam się za moją malutką
a co do zebów to na razie ich nie ma... i ani widu ich...
a Ja uciekam pakować swoje kosmetyki.. bo tyle ich jest... bo po jutrze juz przeprowadzka
Będę później
Miłego dnia
Wczoraj po fryzjerze miałam tyle latania po sklepach, że nie dałam rady juz tu wejść.. Już chcę miec za sobą tą przeprowadzkę

kobietka :-( wierzę, że dasz radę na pogrzebie...a dla wujka te pierwsze dni beda najgorsze.. ale będze miał was, bliską rodzinę i napewno nie zostanie sam...
diablica ojj po fryzjerze czuję się super
wróciłam do starej fryzurki grzywki, chodź mojemuj Ł. sie to nie podoba.. ale mam to gdzieś
a niech moj mi tylko powie, że mam wziąć mała ze soba to do pionu go ustawie.. hehe
to jest czas dla nas.. abyśmy też mogły jakoś sie rozluźnic, zrelaksować... chodź po tych ponad 2 godzinach stęskniłam się za moją malutką
a co do zebów to na razie ich nie ma... i ani widu ich... a Ja uciekam pakować swoje kosmetyki.. bo tyle ich jest... bo po jutrze juz przeprowadzka
Będę później
Miłego dnia
cieżko mi jest coś zrobić mając mała na głowie.. Ona juz nie leży bezczynnie
a pranie zaraz wstawiam 3
ajj.. musiałam się wygadać, bo faceci myślą, że z dzieckiem nic trzeba robić... Samo się sobą zajmie cały dzień
idę robić dalej...
bo on jak zostaje z małą to się nia tylko zajmuje.. nie wie co to jest umyc naczynia, wstawic pranie, sprzatnac, zrobić obiad i zając się dzieckiem