reklama

Mamy 2014

kobietka już nie raz rozmawialiśmy na ten temat i mówi, że rozumie... ale jakos i tak później potrafi dobić i wrócić do tego samego:angry: ale on teraz bardziej się denerwuje, bo tej przeprowadzki ma dość.. Myśle, ze później już będzie tylko lepiej po tym wszystkim:tak: czas pokaże;-)
Silmiriel oj jaki mój był kochany na początku jak wróciłysmy z malutką do domu:-) skakał wokól nas i się pytał co potrzeba..:tak: no, ale Tobie zycze aby już zostało u Twojego i się nie zmienił:tak:

reklama
ja to znam im dziecko starsze to facetom sie wydaje ze my możemy wiecej:eek: a jest całkiem na odwrót....im starsze tym wiecej uwagi potrzebuje bo zabawa też uczy... jak siadać jak raczkować itp. roazumiem cie doskonale bo ja tez przechodziłam takie "awantury" z moim mężulem. Teraz sam widzi że nie nadąży za biegającym dzieckiem i gdzie ja w jednym rogu posprzątam ona w drugim już zrobi bałagan i tak ciągle....

hej laseczki....powróciłam sprzedałam mężula do roboty i teraz bedzie mnie wiecej.

u nas pradu nie ma wiec pranie stoi zmywara stoi co mogłam to recznie umyłam ale tyle tego jest że zmywara sobie lepiej i szybciej poradzi:-) no lipa bedzie jak mi baterie sie wyczerpią ale mam nadzieje ze do tego czasu prad wróci.....
śniegu nasypało wiec dzis pędzimy na saneczki

Witajcie , ja byłam wczoraj na pogrzebie cioci , szok przeżyłam tak ją ta choroba zmieniła , nie miała włosów po chemii i w ogóle o 10 la starzej wyglądała biedna ciocia, może jest teraz w lepszym świecie......
najważniejsze ,że szczęśliwie dojechałam bo ja na lekach nie powinnam jeździć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry