reklama

Mamy 2014

Ja tam mam ostatki szykowanka do przeprowadzki.. Więc mnie jakiś czas od soboty nie będzie, bo będe bez neta... a Nie wiem kiedy oni nam tam podłączą;-)
kobietka to bardzo dobrze, że bezpiecznie dojechałaś:tak: ciocia nie chce pewnie abyś była smutna:tak: i choroba strasznie zmienia człowieka:-(
diablica mało jeszcze nas tu jest... więc jest cicho.. no i mam nadzieję, że prąd już jest;-)

reklama
Paulineczka- dzięki kochana:*
no cicho tu ,ale pomału się rozkręci na pewno przybędzie nas to i głośniej się zrobi.

Kobietka, dobrze, że dojechałaś

Paulineczka, jak ja bym chciała się już przeprowadzać do naszego domku.. a tu tylko fundamenty na razie...

Jord, właśnie z tych względów dobrze, że zrezygnowałam z polonistyki, bo byłabym straszna... czytać bym kazała i w ogóle bym wymagała czegoś...

Witam się:tak:
Jord no napewno będzie szaleć, bo ona lubi wszędzie wejść..:-) wiec bedzie jej pełno..:tak: no i powodzonka z pracą.. żebyś tam wszystko ogarniała;]
Sil nas czeka jeszcze cała góra do zrobienia;-) ale to powoli.. na razie dwa pokoje nam starczą na dole;-)

No byle do 17.. szwagier przyjedzie i zabierze nasze ostatnie klamoty i witaj nowy domku:-)
Miłego dnia babeczki;-)

Witajcie , w przyszłym tygodniu przyjeżdża do mnie chrześniak na ferie i będzie mnie mniej bo będę chciała się łobuziakiem nacieszyć, już poczyniłam pierwsze zakupy planuję zrobić pizze , frytki żeby mu menu urozmaicić mój M już się nabija ,że jemu to tak nie dogadzam ,ale co zrobić kocham tego urwiska i bardzo się cieszę ,że z nim pobędę będzie mi czas szybciej leciał.Bo tak to siedzę sama do obiadu w tych 4 ścianach

Hej wszystkim!

Wybaczcie moją nieobecność, ale nie dość, że i Mia ma katar i pokasłuje, to i ja cierpię na okropny ból gardła!!!:eek::eek::sorry::sorry: Poza tym masa rzeczy się ostatnio działa i nie wyrabiałam, ale powiem Wam, ze już zamówiliśmy chrzciny dla małej na 29.04. :tak:

Pozdrawiam wszystkie i postaram się więcej wlatywać jak tylko się ogarnę...

:-D mary :-D
to sie spotykamy tutaj o ile nie zmienie planow:-D
buziak w czolko kochana i zdrowka zycze

witam sie z dziewczynami ktorych /jeszcze/ nie znam oraz z kobietka i Bunny :-D

jak widac-podwojna ze mnie i nie ukrywam czaje sie na nastepne wlasnie w 2014 a najlepiej w drugiej polowie roku, wiec dolaczam i do Was ;-)

Hej,
jestem, jestem,
padnięta byłam po tym tygodniu, więc zabrałam dzieciaki i poszłam z nimi popołudniu spać, no i teraz jestem w miarę wypoczęta, no i dzieci też...:-D
jutro nareszcie weekend, i potem jeszcze 2 tygodnie, bo w wlkp mamy na końcu.

Jord, ja uczę maluchy i jako takich ocen semestralnych nie mamy, ale raczej łagodnie ich oceniałam..., mam nadzieję:-D

dobra, kończę, w weekend sobie więcej pobędę

reklama
tola-ja też czasami tak robie...jak córa idzie na południe spać a mam obiad z wczoraj to kładę sie z nią chociaż na godzinkę....i mimo wszystko nie mam problemu z zasypianiem wieczorem :-D
livastrid- witam my sie jeszcze nie znamy,ale mam nadzieję że to sie zmieni.
mary- no witamy....masz małego bąbla wiec wszystkie rozumiemy że doba czasami za krótka....no i chrzciny na wiosne to świetna sprawa...życie budzi sie ze snu....uwielbiam wiosne.

silmiriel- spokojnie fundamenty najważniejsze powolutku powolutku i ty nie długo bedziesz nam narzekać ile masz do spakowania....tego ci życzę :-D:tak:
kobietka- przy takim dziecku można poudawać że rysowanie czy zabawa w chowanego to poświęcenie dla dziecka a tak naprawde to dla nas frajda ale jesteśmy za duże na takie zabawy no nie? hehe ja też jak układam klocki z małą to mój M sie śmieje że to nie ona sie bawi tylko ja bo tak zapamietale buduje różne budowle że zapominam że ona gdzieś sie koło mnie kręci ehhehehe...no tak siedzenie w 4 ścianach to dupa...wiem coś o tym....mam tak codzień...

paulineczka- czekamy i niech ci tego neta jak najszybciej podłączą.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry