reklama

Mamy 2014

Kobietka, Jord, współczuję...
Kobietka, czemu nie chce do lekarza, przecież to długo już trwa

reklama
No właśnie nie wiem czemu ja na jej miejscu już dawno bym była z nim u lekarza ,nawet jakbym chciała z nim gdzieś iść to nas nigdzie nie przyjmą on jest zapisany u lekarza w innym województwie.

Cześć babeczki!

Jeju, wybaczcie moją nieaktywność, ale u nas jakieś Kongo!!! Mia prycha i ma katar, mnie najpierw gardło złapało, potem brzuch - nie wiem, zatrucie jakie?!??!?! :sorry::sorry::zawstydzona/y: I tak jakoś nie miałam weny.
Dziś byłam z Mią u lekarza, ale w zasadzie po receptę na Nutramigen - i teraz już na szczęście mamy za darmo! :happy::happy:
Nocka u nas męcząca, Mia popłakiwała, wierciła się - padam na twarz i zaraz muszę się położyć, póki mała ma drzemkę, bo dosłownię umrę!

Wlecę jeszcze potem!
Buziaki!

Cześć babeczki!

U nas kataru ciąg dalszy, ja w średniej formie, ale jakoś daję radę. Ostatnio jestem okropnie niewyspana, ale Mia za to śpi ładnie! :happy::happy: Wczoraj zasnęła pięknie o 18.30! :-):-) Ależ mnie to cieszy!

Silmiriel - mam nadzieję, ze chrzciny się udadzą!

Jord - jak tam córunia?

Kobietka, Tola - co u Was?

Pozdrawiam!

Mary - ja nie za bardzo mam czas mam chrześniaka w domku i on jest strasznie nadpobudliwy ani chwili w miejscu nie usiedzi muszę go pilnować dziś np rozłączył mi internet bo wyciągnął wtyczkę łobuziak, ogólnie jest grzeczny ,ale dziś daje popalić, jutro go odwozimy do domu bo tydzień u cioci dobiegł końca :tak:to będę miała więcej czasu na pisanie.

czesc dziewczyny

widze, ze ciagle zdrowie szwankuje, ale zima niedlugo minie i bedzie lepiej, mam nadzieje.

Jord moja mama jak mnie tylko do zlobka wyslala to zaczelam jej chorowac, non stop, bo dzieciaki co chwile cos przynosza nowego...zdrowka

Mary, mala ciagle zasmarkana...uzywalas aspirator do noska? soli?

Silm ja tak tylko mialam nadzieje, ze moje nie wyjdzie w sylwestra, na szczescie ochoty zbytniej nie mial:-D

ciotka, kobietka to mowisz odpoczniesz troche:rofl2:

u mnie jakos, mam nadzieje, ze nie bedzie tak zimno jak mowia

pozdrowienia na weekend

Mary, udać się udadzą, o ile nie zamarzniemy.... -29 wczoraj było

Livastrid, ja chciałam noworoczne, ale wyszło jak wyszło :) nie wstrzeliliśmy się po prostu:-p

Cześć dziewczynki, u nas zimy ciąg dalszy, zimno, ale przynajmniej słońce świeci. Ja już po pracy, ale jeszcze wracam, dzieciaki w przedszkolu. No i tak oprócz tego, to po staremu...

reklama
Livastrid- no i odpoczywam ,ale wolałabym go jeszcze mieć u siebie tak się przyzwyczaiłam do niego teraz mi tęskno:-(
U nas też zima wczoraj zrobiłam sobie długi spacerek do byłej szefowej po rozliczenie i zmarzłam okropnie, na szczęście to dobra kobieta i poczęstowała mnie herbatką gorącą.
Witam i pozdrawiam wszystkie dziewczynki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry