Aktina, jesteś już po tej wizycie prywatnej? Coś się wyjaśniło? Mam nadzieję, że tak, że wszystko w porządku, że to była tylko kwestia niedokładnego sprzętu

.
Dreddka, udanych wakacji! :-)
AlfaBeta111 pisze:
Moj brzuch choc to 11-12 tydz jest baardzo widoczny. A mam tylko 2 kg do przodu, a wyglada jakbym z 5 dobrala. Rozciaga sie tak latwo chyba przez to ze to druga ciaza.
U mnie podobnie. Niecałe 2 kilo do przodu od 27 maja a brzuszysko wielgaśne

. Może druga ciąża, może taka uroda

. Nie wiem.
OlaSzy pisze:
AlfaBeta - już w 10 tc tętno jest widoczne na monitrze,
Ja słuchałam już w 9 tygodniu :-). Ale nawet gdybym nie słyszała, to widać ładnie na ekranie bijące maleństwo.
AlfaBeta gdyby u Twojego Maleństwo było coś nie tak od razu byś się o tym dowiedziała. Więc na pewno jest ok
Piotrusiowa pisze:
Umówiłam się na USG połówkowe do mojej ginki prywatnie na 16.07. To będzie 21 tydzień ciąży, więc chyba optymalnie. Na NFZ mam tydzień później. A Wy na kiedy macie wizyty?
Hahahaha

Czuję się tu jak opóźniona baba

. Ja za 3 dni mam dopiero genetyczne

.
Olciastrzelce, ubawiłam się Twoim opisem badania

. Fajnie musieliście wyglądać. Super, że wszystko w porządku. I zazdroszczę tego 1 stycznia. Chciałabym tak dociągnąć

.
Katty, to niewiarygodne, że tak długo utrzymują Ci się tak nasilone objawy ciąży

. 13 tygodni a Ty dalej wymiotujesz jak kot... Współczuję.
Ja już na szczęście czuję się niebo lepiej. Do ideału trochę brakuje, ale już mogę w domu normalnie sprzątać, gotować, a nie tylko walnąć się po pracy na kanapę i dziecko bajkami w tv zaciskać

. A w ogóle to mam wrażenie, że od kilku dni czuję już ruchy Bąbla

.