Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
quchasia ja dostałam zaproszenie na komisję w 3 dniu l4, zwolnienie było na dwa miesiące,

i wiercenie w dole brzucha - szczególnie wieczorami lub po obiedzie :-)
na forum to z nudów siedzę. Teraz jeszcze jestem w Polsce w domu rodzinnym, ale pod koniec sierpnia przeprowadzam się już do Niemiec do mojego ukochanego. Jak on będzie w pracy, to ja się chyba zanudzę w domu sama. Zostanie mi internet i ewentualne odwiedziny rodzinki partnera
:-) Ale stawiam na to, że częściej będę na forum gościła 
Ja wczoraj nad morzem bylam lezalam caly dzień w cieniu a maz z corcia się bawili
no w sumie ja troszkę z Maja muszelek pozbierałam i tyle pozno do domu wrocilam i nie miałam sily na bb zagladnac.Dzis spokojnie siedze w domu pogoda troszkę chlodniejsza ale to dobrze bo już za goraco było. Mój maz tak się spalil ze teraz wszysto go piecze
Co do ruchow to czasami czuje takie delikatne musniecia według usg dziś 17tydz się zaczal
jeszcze troszkę i będzie mocno kopal bąbelek:-) za 3 tyg mam usg i dowiem się co tam będzie już się doczekać nie mogę
pozdrawiam was i miłego wieczorku zycze