aktina
Fanka BB :)
Szkrabek- tak trochę się uspokoiłam, przynajmniej tym, ze nie jest gorzej niż się spodziewałam
Dziś na 15 ide z tymi wynikami do swojej gin.. ona nawet jeszcze nie wie pewnie o braku te kostku bo tak jak pisąłam to usg inna doktorka robiła i wysłała mnie dalej (bo na te wazniejsze usg inna przyjeżdza) Mam nadzieję ze dobrze wytłumaczyłam
Zobaczymy co powie, mam nadzieję ze nie zacznie mi odradzac, bo nie jestem na tyle silna i odwazna zeby uwierzyc tym badaniom i nie robić kolejnych 
A na wyniki będe czekac około 3 tygodni
Wiec moze za miesiac już będzie po wszystkim ... OBY !! 
A na wyniki będe czekac około 3 tygodni
Ostatnia edycja:
masakra. W końcu jak mu wytłumaczyłam co się stało, przyjechał z pracy po mnie, ja w między czasie zadzwoniłam do mechanika i po hol. Pan przyjechał i zabrał mój samochodzik do warsztatu (i też miałam łzy w oczach jak go wciągał na lawetę
), a mąż zabrał mnie i zakupy do domu... no i teraz jestem uziemiona na maksa w domu... nie mówiąc już o tym, że przez te hormony rozklejam się jak baba 
a miałam takie plany - właśnie mój starszy wyjechał na 2 tygodnie, robi się znośna pogoda, miałam pojeździc pooglądać wózki... no nic - najwyraźniej tak miało być. Mam nadzieję, że sie uwiną z naprawą.
może to pomoże w razie czego jakby chciała Cię od nich odwieźć. Ale wiesz - brak kostki nosowej myślę, że jest wskazaniem do tych badań, a Wy po nich na 100% już odetchniecie - to nawet jest wskazane dla Twojego samopoczucia w tej ciąży. Trzymam kciuki!