Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jaki ja w ogole miałam sen dzisiaj!!!?? horror normalnie! Byłam w jakiejś wielkiej piwnicy na imprezie. I musialam gdzieś wyjść a jak wróciłam to tam wszystko cicho i zaczelam szukać znajomych, no to weszłam do jednego pomieszczenia a tam na ziemi wszyscy zabici, a nad nimi z karabinami Ci zamachowcy z zasłoniętą twarzą
ja szybko zaczełam uciekać ale niestety za kazdym razem czułam ból gdy mnie ostrzeliwali, i mialam tak jakby kilka żyć i po zabiciu od tego samego momentu musialam uciekać aż w koncu życia sie skonczyły i sie obudziłam, żeby iść siku. Później chwile zasnać nie mogłam, bo przeżywałam... Normalnie aż strach oczy zamykać.
I gratuluje zdrowych serduszek maluchów!!!
Bo chyba padne! A cesarki nie chce, nieeeeee.

dostałam skierowanie na porodówkę. Właśnie wrzucam ostatnie rzeczy do torby i jadę się zameldować.