reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Witanko ! i ja sie melduje :-) Dziekuje dziewczyny za rady co do smrodu w aucie ...ale najlepiej pomogl spryskiwacz ktory kupilam dla psa ... bo zdarzalo sie ze jak wracal z podworka to smierdzial niemilosiernie :szok:...teraz jak wchodze do samochodu pachnie mieta i anyzem ale lepsze juz to niz paw :-D .Najlepszy jest moj maz opowiadam mu przez fona cala akcje a on sie pyta w twoim czy moim aucie...(bo czasami jego biore jak jedzie z kims do pracy) mowie no w moim ... moj maz ... a to dobrze ufff :szok::eek::-D Dzisiaj totalne lenistwo i grill... dzieciarnia w domu bo wolne tylko ta cholerna pogoda :no: ale widze ze w polsce nie lepiej. Dziewczyny nie martwcie sie tym ze nie macie oznak ciazowych ja 1 i 2 ciaze przeszlam totalnie bezobjawowo a urodzil sie zdrowy chlop jak dab !! kazda ciaza jest inna..najgorsza byla 3 .. w 4 mnie mulilo okrutnie wieczorem . Bedzie dobrze dziewczyny!!!:tak: a tak na marginesie dzisiaj ani mnie nie mdli ani nic takze same widzicie ciaza to dziwny czas :eek: Saaraa
Witam nowa mamusie ! :-) Swietny prezent dla coreczki sie szykuje od Mikołaja :-) Co do cwiczen to zycie nauczylo mnie zeby jednak w ciazy trcohe przystopowac . Ciwczenia i owszem ale raczej takie dla ciezarowek.. :tak: w 3 ciazy wywolalam sobie wczesniejsze skurcze takze wole nie przeginac.

kassia181
ja tez osto palaca bylamm od roku przezucilam sie na efajka naprawde pomoglo :tak: wczesniej jedynie ciaza ograniczala mnie do kurzenia bo w kazdej mnie automatycznie odrzucalo od tytoniu. Moze tez sprubuj z tym e papierosem? :tak:
.szkrabek
Milego weekendu zycze !!! :-):-):-) Dziekuje pieknie za filmik przyda sie napewno na przyszlosc:-D

auliya kochana jakbym o sobie czytala slodkie ahhh slodkie..tez sie ograniczam jak moge ale sa chwile za lody czy czekolade to bym zabila. Najgorsze jest to ze w poprzedniej ciazy mialam cukrzyce i wiem ze mi nie wolno :no:

malena100
Daj spokoj wszystko bedzie dobrze :tak:nawet tak nie mysl. Kazda ciaza jest inna tak jak pisalam wyzej !! bedzie ok :tak:

reklama
Witam się wieczornie, średni poszedł na drzemkę i już się zastanawiam jaki ciekawy wieczór przede mną.
dzień raczej aktywnie bo u nas pogoda była ale to raczej po południu bo wcześniej był leń. Nadrobiliśmy jednak i koleżankę na obiad wprosiłam a później chłopaki na rower piaskownica huśtawka i łazikowanie po trawie. wróciliśmy to dzieć zamknął oczy i śpi dobre pół godziny już.

Z papierosami to mogę was tylko wspierać doświadczenie nikłe u mnie. uciekam szukać mebli dla smyków a przynajmniej inspiracji

Cześć ja tylko na szybko, pózniej was nadrobię . Dużo pracy i nie mam czasu zaglądać, ale chciałam się pochwalić- przedwczoraj widzieliśmy serduszko- wszystko jest ok:))

Witam
U mnie nadal mdlosci potworne mimo ze wzielam chydroksyzyne, bo liczylam na grilla, to i tak zbytnio nie zadzialala, wpoprzedniej ciazy jakos dawala radę, przychodzi godzina 16 i zaczyna sie masakra, im później tym gorzej, teraz m wsadzil pizze w piekarnik i cos pezypalil chyba padne tak smierdzi :(,

Sa co tu taka cisza? Wszystkie szaleja namajowkach czy co? U mnie pogoda ladna, zaraz dzieciom zapodam manno owsianke i bedzie dzien rozpoczety. Uciekam gotowac :)

witam dziewczyny:-) jak tam majowka wam mija? U nas pogoda marna jak to w Londynie :baffled: zazwyczaj na weekend się chmurzy:baffled:. Polozona dziś do mnie dzwonila przelozyc spotkanie na 13 bo ktoś odmowil wizyte wiec dla mnie lepiej:-D Maja już po sniadaniu oglada basn a lece się szykować miłego dzionka mamuśki:-)

U nas tez dzis pada i dzień jakiś leniwy - bez pomysłu. Jutro chyba na basen sie wybierzemy. Generalnie mam ochotę spac, a troche powinnam usiąść do komputera i popracować.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry