Melisska32
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki!
Czuję się koszmarnie, kręci mi się w głowie, mam nudności od rana do wieczora, do niczego się nie nadaję. Pogoda paskudna, ale i tak muszę trochę wyjść na powietrze bo to mi nieco pomaga. Żadne herbatki imbirowe, sucharki, wit. B6, banany, migdały itp. nie pomagają. Zupełnie nie mam apetytu, na nic.
A synek się przeziębił i kaszle nieciekawie.
Mam nadzieję, że czujecie się lepiej ode mnie.....
Czuję się koszmarnie, kręci mi się w głowie, mam nudności od rana do wieczora, do niczego się nie nadaję. Pogoda paskudna, ale i tak muszę trochę wyjść na powietrze bo to mi nieco pomaga. Żadne herbatki imbirowe, sucharki, wit. B6, banany, migdały itp. nie pomagają. Zupełnie nie mam apetytu, na nic.
A synek się przeziębił i kaszle nieciekawie.
Mam nadzieję, że czujecie się lepiej ode mnie.....

jest ok, maz ma zakaz przy mnie palenia, tylko u moich rodzicow z nimi na balkonie palil ale to juz nie mialam pretensji, wazne ze w domu nie pali nie przynosi do domu bo wtedy kusi najbardziej. mam zamrozona pizze wiec pewnie na kolacje upieke bo mam na cos ochote ale sama nie wiem na co- to znczy wiem na burgera ale za droga sprawa zeby raz na dwa dni kupowac wiec musze czyms sobie zastapic:-)
kupiłam sobie niby staniki z bawełny na noc ale nie wygodnie się spi najgorzej jest jak z boku na bok chce się przekrecic to az się budze bo bola ale coz takie uroki ciężaróweczek