..aenye
Mama grudniowa'06
Na szybko zapytam czy któraś z was miała w badaniu moczu ŚLAD białka??? Nie wiem co to znaczy a gin nie odbiera, juz mnie to wkurza i mu nie odpuszczę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na szybko zapytam czy któraś z was miała w badaniu moczu ŚLAD białka??? Nie wiem co to znaczy a gin nie odbiera, juz mnie to wkurza i mu nie odpuszczę
ile może zdziałać dobry seks. Róbcie to częściej to od smsów się nie opędzisz. Swoją drogą faktycznie jak tak dziewczyny Cię wywoływały do tablicy, a Ty cicho to sobie pomyślałam, że mamy następną rozpakowaną. Najważniejsze, że się czujesz dobrze no i apetyt jest!:-)
No i z tym łożyskiem to faktycznie nie brzmi dobrze, ale lekarze na pewno zrobią wszystko tak, żeby było dobrze, więc tym się nie stresuj.
.
to tylko wspomnę, że niestety druga kuracja Posterisanem nic nie dała i hemoroid jak był tak jest. Nie wiem czy z nim jeszcze walczyć czy poczekać po porodzie, bo pewnie i tak mi wylezie
.
. Powiem Wam, że nie sądziłam, że aż tak mi tego brak
. No, ale prawdziwy maraton zaczynamy w sobotę...
Super. W poniedziałek będziesz już szczęśliwą mamusią pełną parą.
:-) cc- i dobrze, chyba w tym przypadku nie warto ryzykować... No, no zaraz Marysia będzie z Wami
ale super! ja chyba też bym wolała wiedzieć - tego i tego dnia witamy synka na świecie -a tak czekam na niespodziankę...

wkreciłam sie na maxa