Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jesli cos sie zlego dzieje uwazaja to za fizjologie . Takze nic mi nie pozostalo jak czekac to usg w 12 tyg . Najgorsze jest to ze dlosci mi minely i wogole jakas bardziej mobilna jestem ..nie wiem juz co myslec.
wszytko zalezy od owulacji ..tak naprawde jesli nie ma monitoringu cyklu nawet najlepszym obserwatorkom czassami trudno ja ucchwycic. Mnie nawet testy Ovu robily w bambuko. Takze trzymam moccno kciuki
za dzidziusia.
beta czesto pokazuje przyrosty w pustym pecherzyku tylko nie pamietam do ktorego tyg.
w szoku jestem co za kretyni w tym szpitalu pracuja. Wiesz myslalam ze cos na plus sie zmienilo w tej zakichanej polskiej sluzbie zdrowia ale widze ze nie
Normalnie az brak mi slow ! Jak rodzilam 2 syna byla potraktowana gorzej jak smiec nie sadzilam ze na patologii potrafia tak czlowieka paskudnie potraktowac, Koniecznie zmien szpital
tuleeeeee

i się nie zalamuje wy tez nei powinniscie
a co do sluzyby zdrowia t u nas jak jezyka nie umiesz to tez cie traktują paskudnie ale ja mam fajna polazna i już z lekarzem mam wizyte umowiona wiec będzie dobrze miłego dzionka i glowa do góry

- a to przecież możliwe! Tak samo Kassia181. Dziewczyny, głowy do góry. My trzymamy kciuki, a natura niech działa. W dobrą stronę
.A ja siedzę w pracy i o niczym innym nie myślę jak o jedzeniuSzkrabek pisze:To przez to cholerne siedzenie w domu, po prostu jem... gdybym siedziała w pracy byłoby inaczej
. Siedzę i burczę
.
.