marcysiaa83
Fanka BB :)
Dziewczyny ja też ma tłuszczyk z każdej strony
Ja w ogóle jestem dobrze zbudowana kobieta ha ha ha Jeszcze jakiś rok temu ważyłam 73kg przy wzroście 169cm
A teraz? Matko!!! zaraz dobiję do 90kg!!!!! A zdjęcie po prostu nie oddaje całkowicie mojej figury. Musiałam się nawyginać żeby w miarę wyjść 
Piotrusiowa Mi też bardziej wylazło to świnstwo!!! Po porodzie biorę się za siebie. Przede wszystkim ćwiczenia!!! Bo mam dopiero 32 lata, a ciało co najmniej 50-tki
no może 45 
Ja w ogóle jestem dobrze zbudowana kobieta ha ha ha Jeszcze jakiś rok temu ważyłam 73kg przy wzroście 169cm
A teraz? Matko!!! zaraz dobiję do 90kg!!!!! A zdjęcie po prostu nie oddaje całkowicie mojej figury. Musiałam się nawyginać żeby w miarę wyjść Piotrusiowa Mi też bardziej wylazło to świnstwo!!! Po porodzie biorę się za siebie. Przede wszystkim ćwiczenia!!! Bo mam dopiero 32 lata, a ciało co najmniej 50-tki
no może 45
Pewnie dlatego, ze tak długo na to czekałam 

) cały czas czekam aż mnie wysadzi, bo ani się wepchnąć w kolejkę, ani załatwić łagodniejsze traktowanie u promotorki, która cały czas nie wierzy, że jestem w ciąży przez rozmiar mojego brzucha