kulkaPrzytulka
Fanka BB :)
Piotrusiowa, ja też się dołączam do życzeń 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

a jakie robiłaś? Ja dziś zrobię na weekend szarlotkę. W końcu nie na darmo całą klatkę jabłek przerobiłam na słoikowane do szarloty :-)
ooo takie cudeńko:Acer Aspire E5-571G i5-4210U 8GB 2TB GF840M W8.1 (brąz) cena 2899,00 | promocja w sklepie RTV Euro AGD | gazetka promocyjna w sam raz do grania
, aż zacieram ręce
jak tylko sprzątnę i coś upichcę znikam ze świata rzeczywistego :-)
jak go kroilam dla gości, to pozostałości z noża zlizywalam, stwierdziłam ze cholera nie zaszkodzi, a wieczorem cukier podskoczyl trochę ponad norme
wiec serio słodkości odpadają, nawet takie tylko troszeczkę troszeczkę 
ale taka szarlotka z pianka u góry to jest mniam
zrobiłam kiedyś taka, nawet przepis sobie spisałam do mojego zeszytu z przepisami. Ale mój mąż burczal, że taka szarlotka, to nie szarlotka..i pamiętam ze na społe z Lenka zjadlysmy cala blache
mój mąż ma dziś wolne i stoi nad tymi moimi kanapkensami i mówi blagalnie "zrobisz mi też? One tak ładnie wyglądają...". No ba, takie to ja o każdej porze dnia i nocy mogę jeść 
Lenka od razu podlapala i mówi że chce też chodzić. I dziś będę dzwonić 
ja na święta ostatnio od męża dostałam tablet i jest to mój nieodrodny przyjaciel
on się cieszy bo idealnie trafiony prezent
ja teraz myślę o zmianie komórki. Mam samsunga galaxy core plus i kuzwa gdybym mogła, rzuciłabym nim o ścianę. Chce zrobić zdjęcie na szybko, to zanim się aparat włączy, to już nie ma czego fotografowac
pisze smsa, to nagle mi się restartuje ciul wie czemu. Gadam przez telefon i nagle słyszę "halo? Halo?" - wyświetlacz mi sie sam włączył i polikiem wyłączylam mikrofon
znajomi juz wiedzą i mówią "Asiaaa, mikrofon wyłączylas, nie słyszę cie"
ja w pierwszej ciąży pracowałam do 25 tygodnia, a teraz w 13 juz musiałam iść. Ooo maaatkoo, tosz to było straszne. Jak oznajmialam to mojemu szefowi to ryczalam jak głupia (byłam na duphastonie, nie panowałam nad hormonami;-)). Potem mój zespół zrobił mi pożegnanie, stworzyli mi album ze swoimi zdjęciami i śmiesznymi sytuacji, kiedy to byłam ich "mama". Oni ryczeli, ja ryczalam. Laptopa służbowego mam cały czas w domu ale na początku monitoring robiłam codziennie
teraz już nie jest mi przykro, że tak szybko ich zostawiłam, bo strasznie stresująco tam się zrobiło... ale bardzo dobrze wiem co czujesz 
ja dopóki byłam w zespole 10 osobowym, to piekłam coś. Ale w ostatnim czasie mój zespół, liczył 40 osób+ 20 osób zespół pokrewny, wiec wszyscy musieli być uraczeni
miłego dnia dziewczyny 
. Odstawiłam Tymka do przedszkola i myślę, ile rzeczy trzeba robić. A siedzę przed kompem lub tv i odpoczywam sobie, jak nigdy :-). Jedynie na firmowym czacie i mejlu jeszcze działam
. Ale dzisiaj była taka potrzeba.
.