.szkrabek
Fanka BB :)
dzięki dzieczyny!
Gosia25 - ja Bio-oil stosuję własnie w ciąży na rozstępy - i tez sobie pomyślałam, ze jak zejdzie już strup to tzreba będzie czymś zacżąć tą bliznę smarować...
quchasia - ja mam koty od małego - w domu rodzinnym, teraz sama mam i nigdy coś takiego sie nie zdarzyło... sama jestem w szoku... i tak jak jeszcze wczoraj nie miałam nic przeciwko kotu w łóżku mojego dziecka - tak dziś stwierdziłam, że koniec - drzwi dziecięcych pokoi będą zamknięte na noc - koty out... nad czym ubolewa mój syn, ale trudno.
Mam tak ambiwalentne odczucia, sama się już w nich gubię
Dzis ma przyjść jeszcze do nas wujek chirurg i obejrzeć policzek. Ale widział zdjęcie i powiedział, że "wygląda to ładnie", więc mam nadzieję, że tak samo ładnie się zagoi.
Gosia25 - ja Bio-oil stosuję własnie w ciąży na rozstępy - i tez sobie pomyślałam, ze jak zejdzie już strup to tzreba będzie czymś zacżąć tą bliznę smarować...
quchasia - ja mam koty od małego - w domu rodzinnym, teraz sama mam i nigdy coś takiego sie nie zdarzyło... sama jestem w szoku... i tak jak jeszcze wczoraj nie miałam nic przeciwko kotu w łóżku mojego dziecka - tak dziś stwierdziłam, że koniec - drzwi dziecięcych pokoi będą zamknięte na noc - koty out... nad czym ubolewa mój syn, ale trudno.
Mam tak ambiwalentne odczucia, sama się już w nich gubię
Dzis ma przyjść jeszcze do nas wujek chirurg i obejrzeć policzek. Ale widział zdjęcie i powiedział, że "wygląda to ładnie", więc mam nadzieję, że tak samo ładnie się zagoi.

Pojechalam z tym przewijakiem do budowlanego ...facet sie motal gorzej ode mnie wzielam plyte pilsniowa, nozki zabezpieczajace do pralek, rzepy samoprzylepne i bede kabinowac .
i qpilam wszystkim tylko nie mi
Dobrze ze sie nie rozplakalas przy malym bo ja juz bym w panike wpadla ..jeszcze noc czlowiek zaspany ehhh..Buziaki dla synka ...na pewno wszystko sie pieknie zagoi
Dzieciaki maja czasami takie pomysly ze szkoda gadac. Moj obecnie 16 letni syn kiedys koniecznie chcial sprawdzic czy w gniazdku jest prad
i wsadzil obiceta stara wtyczke ktora znalazl u dziadkow ...jak pizdlo to az wam opowiadac nie chce....Dzieki Bogu chyba odzucilo go od tego gniazdka ...myslalam ze zawalu dostane jak zobaczylam nadpalona reke
Dodam ze z 8 czy 9 lat mial ehhhhhhh