No aeyne dla mnie jesteś bohaterem dajesz radę z taką gromadka
no podziwiam
i super że jesz wszystko a dzieciom nic niejest
oby tak dalej
Ja też znowu zacznę jeść smażone bo nie wiem od czego ta kilka byla. Agatka dzis się tak obsikala i kupke zrobiła że klatka i plecy mokre i plecy w kupce ale się cieszyła jak się wyproznila; ) mąż był po teściowa wiec ja sama kilka godz bylam z maluszkiem bo z Mają pojechal
mała zjadła i 12 bo scianelam 120ml później nie spala i teraz może z godz spi ale zaraz znowu się obudzi na jedzenie a mleczko już scianiete czeka
bieg cycuchy odpocznę bo w nocy dużo ciagala i bolą.... dzis na obiad robię pierś z ryżem w sosie ze słoika dzis o nie chce mi się robić jeszcze pościel muszę zmienić i pranie z recznikami wstawic
teraz leżę i odpoczywam póki mała spi
Olciastrzelce daj znać jak tam sytuacja
Domi może za kilka lat twój G zmieni zdanie bo chowanie jedynaka niejest takie super
wiem po sobie Maja zawsze chciała mieć rodzeństwo a po za tym zawsze w przyszłości będzie miała na kogo liczyc
Ja też znowu zacznę jeść smażone bo nie wiem od czego ta kilka byla. Agatka dzis się tak obsikala i kupke zrobiła że klatka i plecy mokre i plecy w kupce ale się cieszyła jak się wyproznila; ) mąż był po teściowa wiec ja sama kilka godz bylam z maluszkiem bo z Mają pojechal
Olciastrzelce daj znać jak tam sytuacja
Domi może za kilka lat twój G zmieni zdanie bo chowanie jedynaka niejest takie super
Już myślałam, czy by zielonego nie kupić, przy Tymku fajnie działał jak się pupa zaczerwieniła, na taki stan przedodparzeniowy. Pojutrze położnej zapytam co z tym fantem zrobić.
. Ale mam.wrażenie, że piersi nie wyrabiają, bo zje z jednej, zje z drugiej i za pół godziny znowu dziobem szuka. Herbatkami a laktację jeszcze mi się odbija po poprzedniej ciąży, więc stwierdziłam, że wypróbuję sławne karmi
No to bombowo, coś się zaczyna ruszać. Aaaaale Ci faaaajnie
trzymam kciuki, żeby w końcu się udało.
.