reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Ja już nie śpię od 6. Tak zgłodniałam, ze musiałam wstać. Zrobiłam se właśnie słabą kawkę i przeglądam wiadomości:-) Miłego dnia;-)
Kaskaleczna- to piwko to prawdziwa rewelka jak dla mnie:cool2:

Witam Was kobietki z rana. ja sobie śniadanko jem. synio w przedszkolu, mąż w pracy . Coś tu cicho ostatnimi dniami, żadna z Was chyba nie ma juz nastroju :). Ja jestem tak dziwnie spokojna. Może to cisza przed burzą:-D

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

Hej, hej! Witam zza ekranu laptopa i z gorącym kakao! Ta promocja jest w gazetce z Biedronki, ja skorzystałam ostatnim razem, jakieś 2 miesiące temu chyba :p
Może dziś kupię 3, zobaczymy :p Wczoraj kupiłam kosmetyki dla Małej i byłam tak szczęśliwa, że mąż nie miał chyba serca spytać ile wydałam xD Dziś jedziemy jeszcze do Ross, bo Sudocrem duży jest na promocji a poza tym chcę kupić tam kilka duperelstw :tak: No i oczywiście musimy zdjęcia zrobić (mąż do dowodu a ja do dyplomu) bo najwyższy czas zmienić adres w dokumentach :szok: Nie chcę później biegać po urodzeniu Milenki i zmieniać wszystkiego, dobrze, że Dawid ma motywację do załatwiania wszystkich spraw :-)
A, wczoraj trafiłam w naszej Biedronce na kremik na każdą pogodę z Nivea za 7,99, gdzie widziałam w innym sklepie za 13,99 :D

Widzę, że cały czas uzupełniacie zakupy dla dzidzi. Ja już chyba wszystko mam, tylko jeszcze muszę ogarnąć kosmetyki do szpitala dla siebie noi jeszcze z jedno pranie.
Okropna dziś pogoda, robię gołąbki, bo jakoś nie mam na nic innego weny.
Moje dolegliwości z hemoroidami już lepiej, pomogła ta maść i czopki co kupiłam. Jakoś mam lenia dzisiaj, może przez pogodę,,,

Fajna promocja z tymi pieluchami! a powiedzcie jakie one są jakościowo? Ja nigdy nie miałam okazji używać bo na początku dla syna kupowałam pieluszki pampers a od 4 przerzuciłam sie na babydream z rossmana. Co do sudocremu to widze ze są podzielone zdania, u nas w szpitalu tez stosują tylko ten krem jednak mój synio sie tak poodparzał po nim ze zmieniłam sama jeszcze w szpitalu na bepanthen i do dnia dzisiejszego smaruje i nie ma zadnego problemu. teraz oczywiście rzadziej bo juz nie nosi pieluch ale czasem zdarzy sie jakies niewielkie odparzenie. No a na krem Nivea niestety miał uczulenie - kupiłam cały komplet kosmetyków i musiałam wyrzucić, i najlepszy okazał sie najzwyklejszy bambino , no ale każde dziecko jest inne. :tak:
maagsiaa - niezła promocja z tym kremikiem połowe taniej praktycznie.

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

Gnosia ja też mam uczulenie na nivea, ale mam nadzieję, że Milenka nie będzie miała, bo w sumie zauważyłam, że w ciąży mi ono jakby zniknęło, już normalnie mogę się smarować kremem nivea i nie mam wysypki. Ale też kupiłam produkty z bambino :) A co do sudocremu to też słyszałam, że dużej liczbie dzieciaczków odparza pupcię, dlatego w szpitalu u Nas nie pozwalają stosować sudo, tylko najzwyklejszą wazelinę i taką też kupiłam, a jak sudo Milence nie podpasuje, to ja będę stosować, bo jest świetny na odparzenia na nogach w upalne dni xDD

reklama
Do góry