hej Mamuśki!!
ożywienie widze na naszym forum..fajnie
mb_1 powodzenia w Zusie..nie wolno przed nimi "kucać"jak mowi moj M;p
kaskaleczna ściskam moją krajankę...;-)zazdroszcze lekarza
jolka, Maryś kurujcie się dziewczyny...:-( grzać się i jescze raz grzać nosa nie wyścibić
gnosia dobrze ze masz świadków im więcej tym lepiej..nie zawsze ma sie na cos papier..bedzie dobrze sądy nie lubią wariatów sami tez mają sąsiadów

Dziewczyny podsunęłyscie temat SNS po cesarce...hmm..nie myslalam o tym ale zobacze jak bedzie słabo z pokarmem nawyżej kupię na gwałt..czy lepiej mięć i od razu w szpitalu się przydaje??
Kurcze,,,,ja mialam 2 razy KTG i

nikt mi nic nie wspomnia że mam mieć niebawem robione hmm czy po wejsciu w określony tydzien regularne KTG jest normą ( nie licze ostatniego tygodnia przed rozwiązaniem co jest oczywiste),,,uswiadomcie pierworódke;p
My dziś po wizycie i usg....dzidzius wazy 2,5 kg, 50 centyl.Wszystko w najlepszym porządku, maluszek zdrowy,szyjka 3 cm zamknięta,,,wszystko super ale,,,głowka wciąz w górze.Dziewczyny jak te maluszki sie potrafią zawinąć. Nasz szkrab siedzi pupką w miednicy zaś buzka jest przy stópkach (!) pod zebrami! Dodatkowo siedzi sobie twarzą do mojego kręgosłupa ownięty jak koala wiec nie moglismy zobaczyc twarzyczki...akrobata

Po usg od razu na wizyte,,,,a tam łup!! Pani doktor z miejsca zaczeła mi wypisywać karte do szpitala i słysze...28.10.2013..pasuję Pani?? Zbladłam. W sumie nie wiem na co liczyłam...ale już? tak od razu? No więc kochane moj dzidzius będzie z nami 28.10.2013...wciąz jestem rozbita lekko ale jak mówiłam w tej pozycji poród naturalny to mus i dla dobra maleństwa nie odważyłabym się upierać na inne wyjście. Moze drugie nie zrobi mi takiego fikołka i zaliczę i cc i sn;p Moja gin twierdzi że gdy pierwsza cc dyktowana byla tylko ułozeniem jak u mnie a cala reszta byla w porządku nie ma przeciwskazań aby drugi poród odbył się sn, jesli oczywiscie nie powtórzy sie miednicowe położenie.
Teraz hit..27.10.2013 mam ostatni egzamin na aplikacji (!) 200 km od Warszawy...i uwaga jeszcze 2 godziny temu powtarzałam że jade...az wrócił moj M..i w 5 minut wybił mi to z głowy;p