reklama

Mamy listopad 2013

Dziewczyny u nas coraz ciezej z bolami, juz niemoge na spokojnie w lozku wylezec tak boli...mam nadzieje ze juz niedlugo bedzie po wszystkim...Smialam sie dzis do Tesciowej na skypie ze jutro pogadamy albo pojutrze bo moge dzis na porodowke pojechac czyzbym wykrakala???

reklama
juz niedlugo bedziesz miala Malenstwo ptzy sobie:) ja dzis sie wyklocalam i z MAma moja i z Moim P zobaczycie ze przenosze i sie zdziwicie,ale chyba jednak nie... brzuszek coraz nizej mam, bole coraz silniejsze, takze mmowie ze niewiem czy do poniedzialu do wizyty sie dokulam..

moj P ostatnio wlasnie tak tez lezelismy i mowi Kochanie a ja to jeszcze nie wierze ze Maly bedzie juz zaraz z nami... codziennie jest pytanie ciekawe jakMaly bedzie wygladal, ze sobie narazie nie wyobrazamy.. Tak to juz tylko chwilka i jak prawie caly rok zlecial szybko..

A no.
my tez czesto jak lezymy to sie zastanawiamy jak bedzie wygladal, ale najwazniejsze zeby byl zdrowy.
zastanawia mnie jak ja jutro wyleze 40min na ktg na tym niewygodnym lozku. grrr.

no ja mialam juz w 27 tyg pierwsze ktg robione ale tutaj lozka sa bardzo wygodne choc juz mialam gdzies z 10 ktg robionych(przez nasze problemy) to zawsze wygodnie, tak pewnie ze najwazniejsze zeby Synusie zdrowi sie urodzili i tak napewno bedzie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry