reklama

Mamy listopad 2013

Mama Kangura zostaw włączone żelazko i wyjdź z domu, spali się na 100% :blink:

żartuję oczywiście :-) mi jest tak bardzo szkoda mojego żelazka, dostaliśmy je w prezencie ślubnym i jest naprawdę rewelacyjne i drogie.. Jak mąż go nie naprawi to już takiego nie kupimy, będę musiała się zadowolić jakimś no name..

reklama
Czasami są fajne promocje w we wszystkie Media itp. My w ten sposób kupiliśmy chyba tefala i niedrogo :) Ale to rzeczywiście szkoda, jak takie dobre :) Może coś tam uda się jeszcze zdziałać :)

A mąż mi jednak przekopie, bo jak mu powiedziałam, że sama to się za głowę złapał ;) Ale ja będę sobie siać wszystkie nowalijki a mam już sadzonki pomidorków wyhodowane :)

Martula1985 jak już będziesz miała taki prototyp to ja chętnie przetestuję :tak: no a co do promocji to ja zazwyczaj wybieram w sklepach typu media a zamawiam w internecie...
Moje lenistwo się Leonowi udzieliło i leży na balkonie nawet na dwór nie chce się ruszyć... patrzy błagalnym wzrokiem "żaden spacer o co Ci chodzi":blink:

Heheh dobre z tymi inzynierami.. moj jest elektrotechniki i telekomunikacji nie wspomne ile mial juz telefonow i zaden roku dozyc z nim nie moze:-D:-D

Bylam w miasteczku... I bylam w C&A i normalnie jakie piekne rzeczy sa to sie zakochalam:-) wybralam sobie na ciazowym dziale staniki 2 tuniki getry i spudsniczke a i 2 pizamy na listopad :-D a synkowi po 2 pary spodenek i 2 koszulki ale czadowe kolorki i design:-D maz sie zalamie jak mu powiem ile razem za to zaplaci:-)

ok biore sie za robienie plackow ziemniaczanych dobnrze ze mam maszynke bo by mnie szlag trafil przy ziemniakach i ich ucieraniu:no:

Niki masz synka Leona i Bartka? Bo tak na tym suwaku jest napisane...

Kamilka - mówisz w C&A? Muszę zajrzeć zwłaszcza po te getry i tuniki...Dzisiaj próbowałam wcisnąć się w spodnie no i zapięłam się, ale wyglądam jak salceson ;) średnia sprawa, więc po raz kolejny wybrałam getry i tunikę...A co do piżam, to jakie kupiłaś?

Ja ziemniaki mielę w malakserze i mam problem z głowy (dajcie spokój z tarciem na tarce) ;)

Ostatnia edycja:
Hahaha bo coś było o imieniu Leon, że się teściówce nie podobało i skojarzyłam, że to ty pisałaś ;P My mamy spanielkę Toffi (złotą) i półpersa Brysia (też takiego toffi) :) Śmieszne są, kiedyś wstawię zdjęcia :)

reklama
no koniecznie nas też no niby toffi (taki karmelkowy) ale to leń nad lenie... kochany a z Bartula tak się kochają że wszędzie razem- jak wraca z weekendu z dziadkami i się go zapytam czy tęsknił to odpowiada tak za Leosiem...
w Rudzie Śląskiej urodziły się dzisiaj czworaczki właśnie w radiu mówią...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry