reklama

Mamy listopad 2013

Z tego co kiedyś gdzieś czytałam to podobno tak jest że jak kobieta w ciąży ma ochotę na słodkie to znaczy że jest dziewczynka a jak na słone w tym mięso to chłopczyk, ciekawe czy to choć trochę się sprawdza :-)

Witam nową koleżankę!:-)

reklama
A co do mieszkania u nas układ jest taki... mieszkamy na piętrze u moich rodziców, mamy je całe do własnej dyspozycji. :) dajemy 300 zł miesięcznie i w pakiecie mamy jeszcze obiadki u mamusi ;) wszyscy są zadowoleni. A ,że moja mama wie ,że charakterek mam po tatusiu to mi się za bardzo nie wtrąca...

Lewkowa ja to jestem wróg numer jeden fast foodów nie nawidziałam szczerze z całego serca macdonalds, i innych pochodnych. Z szybkiego jedzenia to tylko w razie W subway i ich kanapki. A teraz m cały szczesliwy bo ostatnio mówię ze mam ochotę na takiego ociekającego sosem burger kinga..... no sama nie wierze :)))))))
Mamo kangura nutela masło orzechowe.... jessssu !!!!!!!!!!!! Daj mi steka well done zrobionego z rukola a będę cie po stopach całować!

Mama Kangura zrobie je jutro.
witam nowa mamusie,
Również sie nie zgodze ze slodkim, widzę po mojej rodzinie i jeszcze się nie sprawdziło. Zobaczymy co będze u mnie :) ale to trzeba poczekac u mnie jeszcze ponad 3 tygodnie:)

No w sumie u mnie też nie tak do końca się sprawdza, gdyż w I trymestrze kompletnie mnie odrzuciło od mięsa a też czekamy na synka no ale teraz nie jem kompletnie słodyczy choć zawsze wsuwałam je tonami, więc tak połowicznie mi się sprawdziło:-)

A fast foody... ojej codziennie bym jadła i chyba zaraz pójdę sobie choć frytki usmażę, takie z prawdziwych ziemniaków:-)

W ciązy z chłopakami jadłąm czekolade z orzechami, galaretki z bitą śmietana, lody, paczki placki nalesniki i .........mam czterech synów ...z sandra w ciązy jadłam mandarynki popcorn(teraz też zjadam miske popcornu słonego wieczorem)i kurczaka grillowanego... ciekawa jestem czy teraz też bedzie dziewczynka ;)

To w sumie jest też tak jak z tą urodą, mi wszyscy od początku mówili że będzie dziewczynka ze względu na to że bardzo mi się pogorszył wygląd cery, nigdy nie miałam idealnej ale to co się dzieje teraz to masakra a nie biorę żadnych leków oprócz witamin od 14tyg no a będzie Adi :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry