reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Avocado podziwiam za zapał do pracy , ja mam dzisiaj wielkiego lenia i 2 lewe ręce so wszystkiego:zawstydzona/y:a obiecałam rano że wszystko ładnie wysprzątam:wściekła/y:
Megao To co tam Cię tak zdenerwowało w rozmowie, ze aż melisa musiała przyjść z pomocą?;-)Nie martw się mamuśki mężów zawsze mają to COŚ co szybko wyprowadza z równowagi.

Czekoladka Wszystkiego Najlepszego dla was.

U mnie dzisiaj fatalny dzień, nic mi nie wychodzi, Zupa nie wyszła, ciasto nie wyszło;/ nie wiem co się ze mną dzieje. A na koniec pokłociłam się z mężem;/

Nonek 90 nie martw się nie jestes sama;-)ja dzisiaj podczas robienia obiadu jeszcze trochę i bym wpadła w szał tak mi nic nie wychodzilo. Mój G. juz przywyczaił się do moich humorków i już tylko się śmieje bez żadnego komentowania. A z męzem się pogodzisz szybciutko. Przeciez nie można gniewć się na kobietę w ciąży;-)

Maddlena - tulę mocno :-* tylko tyle mogę...

Czekoladko - wszystkiego dobrego! Wiele radości i miłości dla Was :)

My dzisiaj cały dzień na trawniku i w piaskownicy. E. wygląda jak mała brzoskwinka.
Jutro u teściów dzień nas czeka, a melisa nie działa na mnie totalnie :-D Po prostu nie mogę. Czy jak my zbabciejemy, to też będziemy się tak trzęsły nad naszymi wnukami?
Ja ruchów nadal nie czuję, ale tak mogę mieć, bo mam łożysko z przodu. W ogóle znów mam taki nastrój, że gdyby nie rosnący brzuch, to bym nie wierzyła, że w ciąży jestem.

Rosea ja nie czuję również. Mimo łożyska z przodu chciałabym już się wczuć. :)
Z Zuz wyczułam właśnie w 17tyg. A ten maluch cisza. Chciałabym dostać już kopniaka i mieć spokój. Wiedzieć, że wszystko w porządku tam w środku :)
W poniedziałek idę po skierowania na badania, mam nadzieję, ze usg też tam będzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry