reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy listopad 2013

BunnyCukino obejrzałam filmik i bardzo się rozczuliłam, to co mnie uderzyło najbardziej to jakie wielkie szczęście promieniuje od tych kobiet. Moja siostra po porodzie schudła i dostała super figurki, ja nie. Piersi mój mały mi ździebko wyciągnął i walczą teraz z prawem grawitacji, ale nie żałuję, bo okres karmienia był jednym z piękniejszych w moim życiu. Ciała zostało trochę nadto, ale też nie żałuję. Szczerze to jedyne czego bałam się w pierwszej ciąży to rozstępów i na szczęście nie dostałam, ale w sumie jakby były to i co...

reklama
Hehe meago bo ja ostatnio fazę na czytanie złapałam, ale chyba mi już przeszło, więc będzie mnie więcej :)

Panie nasze doktorki czy Dicotineff można stosować w ciąży? Aniela dostała na katar. Lekarka kazała po dawce tak o koniuszek dziurki wycierać. A ja chyba się zaraziłam od niej tym katarem, bo mi cieknie niemiłosiernie z nosa. I nie wiem, czy mogę to zastosować, czy nie?

Meago jestem czytam na biezaco jedynie dzis przerwe mialam przez ten internet:/ w dodatku przez tel nie wejde na zamkniety a normalnie dzis na nerwy mi dziala wszystko!!

Najgorzej nie lubie osob trzecich przy chorym dziecku..juz po 5 latach wiem jak postepowac mam tez leki i w ostatecznosci jade do lekarza no ale dzis to co chwile slysze" zle robisz jedz do lekarza najlepiej prosto do szpitala " noszz ku.wa:/

A jeszcze mam pytanie meago bo podalam mu na noc ibuprofen no i temp 38:00 i nie mam juz nic w syropie czy w razie co moge podac w tabletce paracetamol 500mg czy polowe tej tabletki? Musze jutro dokupic syrop.. No ale o noc sie rozchodzi:/

Melonowa bardzo dziękuję, poczytam sobie. Jutro chcę podejść do tego przedszkola, bo do 28 czerwca musimy podpisać umowę. Może pani dyrektor powie mi mniej więcej o czym była mowa na tym zebraniu.

Przeczytalam, rączki i buźkę potrafi sam umyć, wytrzeć się też. Sam je od kiedy skończył 1,5 roku i nie lubi kiedy się go karmi. No, ale ubrać to się nie umie sam, tzn skarpetki założy i to wszystko, no i to załatwianie się w pieluchę zamiast do nocniczka. No cóż, musimy dzielnie popracować do września.

Ostatnia edycja:
meago ma rację że ostatnio was jakoś mało :(
nonek gratulacje :)))) brawo!!!
dostałam dziś wiadomość że dostanę sudocrem do testowania z bb :D a zerkałam na testy innych produktów i było coś podobnego do sudocremu, sudomax czy coś podobnego, używała któraś?

gdynianka mi moj synio tez wyciagnac cyce prawie po pepek;-) i zafundowal mk rozstepy na brzuchu w ostatnim miesiacu ale to nie jest zaden problem bo wiem ze to po moim skarbie natomiast nie moge sie pogodzic ze lekarze zle prowadzili mnie hormonalnie przed ciaza i teraz mam cale nogi w rozstepach ale z biegiem lat i do tego mozna sie przyzwyczaic.

witam nowa mame

Meago mlody ma 23 kg.. Ale juz mi nie potrzebne info bo zapomnialam ze mam czopki z paracetamolu dla niego;)

Gdynianka sprawdzalam mu gardlo narazie ok zobacze jutro..

reklama
marys25 ja cały czas używam sudocremu do pupy Basi i jestem ogromnie zadowolona. Dobrze się rozprowadza, jest wydajny, a moja Basia nigdy nie miała odparzenia:-) Innych nie stosowałam. Miałam kiedyś nivea do pupy i mi nie odpowiadał.

Do góry