Gusiak jak lekarzowi swojemu mówiłam, że mam skurcze tylko popołudniami w zasadzie wieczorami to od razu mówił, że mam zmienić tryb życia na wolniejszy, no ale faktycznie te skurcze łączyły się ze skracającą się szyjką, i teraz miewam skurcze pomimo brania leków ale lekarz mówi że jakieś 2-3 dziennie to żaden dramat byle nie więcej, no i nospe wziąć i się położyć. Ale idź Kochana do lekarza, to na pewno nie zaszkodzi a będziesz spokojna
akaiah u mnie poza moim M. wszyscy byli dosłownie przerażeni naszą chęcią nazwania synka Tomasz. Odkąd jednak Dzidź stał się Alicją już Tomasz nie przeszkadza, choć słyszałam niewybredne komentarze typu "no na szczęście to dziewczynka bo ten Tomasz to mi się nie podobał" ... nie ma co się tym przejmować niby chociaż gula mi skakała i z czystej złośliwości mojej charakternej jestem zła że to jednak nie Tomek

Nie zrozumiem nigdy takiego komentowania imion, mi jak ktoś mówi jak chce nazwać dziecko to nie komentuje chyba ze to jakaś Dżesika ....
nonek uważaj na siebie bo powiem Ci że i ja ostatnio się nieźle zataczam
U mnie nic ciekawego parno, deszczowo, pod oknem co chwila coś na sygnale jeździ przez te ewakuacje i pies mi szaleje bo się boi tych dźwięków
Mała dziś nie kopała w zasadzie w ogóle ale już zamówiłam u M owoce i wieczorem pewnie się zacznie kopanie, bo Alicja najczęściej tańczy po arbuzie...no i pączek też jej daje "kopa"

Za tydzień będziemy chcieli lekarza podpytać o możliwość wyjazdu na 2-3 dni nad morze, bo jak rzuciłam takie hasło w domu to matka aż usiadła że ja chyba kpie, że ja musze w domu siedzieć, że morze zobacze za rok i mam się nie wygłupiać ?:/
Co najmniej jakbym powiedziała, że mam zamiar iść w góry