reklama

Mamy listopad 2013

witajcie z ranka

ja juz nie moglam wytrzymac z glodu i o 6 zrobilam sobie kopytka ;p nocka ciezka elna koszmarow ze mnie zabijaja i ciagle bieganie siku... a dzis na wycieczke do babci Rafała na urodziny :) brzydka pogoda ale jakos damy rade no i planowalam wejsc do lumpiku bo dzis 5 zl kg to ciuszki wychodza jakies 80 gr sweterki a z 20-40 gr te lzejsze ;p moze uda mi sie cos wychaczyc bo jakis czas temu znalazlam cudny sweterek dla chlopca z kapturem wygladal jakby nigdy nikt go nie nosil

Rojku dzieki za liste z niej na pewno tez skorzystam :)
akaiah gratuluje takich kopniaków :)
ursula trzymam kciuki za dzisiejszy dzien z maruda ;p
nonek90 pochwal sie ciuszkami ;p

reklama
Witam sie szybko,
ursula madrze mowisz moj tez zawsze umiera na wszystko i opiekuj sie nim, a jak Ty jestes chora to Ci powie ze on bardziej ;)
mam tesciowa w domu zgodnie z obietnica i powtarzam sobie w kolko KEEP CALM KEEP CALM ....
AAAAA ....
chce juz poczuc bobasa bo wizyta w srode i wlaczyly sie nerwy ze przestaly nawet byc babelki i szaleje juz troche! czy jak rano budze sie i moj brzuszek do srodka taki obolaly to mozliwe ze to bobas nawalal? wieczorem kladlam sie to nie bolal :/ szukam kazdej nadziei na ruchy malego ;)

no i trzymajcie mnie cobym tesciowej nie udusila :-p
milego dnia dziewczynki!

Ja czuje takie kopniaczki ze Nadzia mi sie wypina głową, dupką rączkami i to czuć bo kilka cm nad brzuchem nie wiem czy nie za wczas na takie cos ale bardzo to przyjemne.
Wczoraj w smyku kupilam za 40 zł kombinezon przecena bodajze z 99 tylko ze widzialam różowe dla dziewczynki.

ja czuje kopniaczki dossyć mocne tylko że bardzo nisko i to mnie martwi.... bo to takie uczucie jakby uderzało na pęcherz albo w szyjkę aż tak kuje... :) w pierwszej ciąży też tak miałam ale po 30 tygodniu a nie w 20 mam nadzieję że tam wszystko w porządku i szyjka się nie skraca... Usg mam w środę ciekawe czy przepuszczenia co do dziewczynki się potwiedzą :D

akaiah i melonowa podziekowania za liste naleza sie avocado :) ja ją tylko zmodyfikowałam na taką, której ja używałam przy pakowaniu. A i jeszcze torbę podobno najlepiej mieć spakowaną tak na miesiąc przed tp, ale ja miałam ją gotową chyba ze dwa miesiące wcześniej :)

akaiah ciężka sytuacja z mamą! Współczuję bardzo, ale nie umiem nic doradzić sensownego.

reklama
Avocado- udanego urlopu, wypoczywaj Kochana
Akaiah- faktycznie sytuacja trochę patowa, życzę dużo siły psychicznej i cierpliwości.

U nas bez zmian, nadal leżę. Dzieci z Maćkiem na podwórku, a ja jak ten worek ciągle leżę na łóżku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry