reklama

Mamy listopad 2013

Martula to cieszę się, że nie odebrałaś mojego pytania negatywnie. A co do firmy ubezpieczeniowej to bardzo mi przykro, jeżeli mają tak zapisane to ciężko będzie to podważyć. Z biurokracją zawsze ciężko wygrać:-(

reklama
Martula to cieszę się, że nie odebrałaś mojego pytania negatywnie. A co do firmy ubezpieczeniowej to bardzo mi przykro, jeżeli mają tak zapisane to ciężko będzie to podważyć. Z biurokracją zawsze ciężko wygrać:-(

No niestety, moja wina bo nie przeczytałam dokładnie warunków ubezpieczenia, no ale do głowy mi nie przyszło, że przyjdzie mi chować własne dzieciątko :-( Poza tym co to za klauzula: Dziecko ubezpieczonego, które w chwili zajścia wypadku ubezpieczeniowego ukończyło 1 rok życia i nie ukończyło 25 roku życia. :baffled: Wychodzi na to, ze oni uznają, że przez pierwszy rok życia dziecko nie jest moim dzieckiem.. paranoja

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny - trochę pospałam ale obudzilam się z lekko podwyższoną temp.37.5 no i znów ten ból głowy :((

znacie jakiś dobry przepis na postawienie mnie na nogi ? tzn cos muszę zjeść zeby nie paść..a kompletnie na nic nie mam ochoty, coś mlecznego ?
i drugie pytanko wiecie ile jest czasu na dostarczenie L4 pracodwcy ? bo mój m dopiero w piątek po nie pojedzie.

martula - współczuje ludzie tam pracujący brak empatii, ale takie kraj :(

Ostatnia edycja:
meago - te tabletki to gyno-femidazol. Na ulotce jest napisane, że może być taki efekt niepożądany. Jak już to wyleci to jest ok, ale dziś o 4.00 musiałam dwa razy brać prysznic, żeby móc później usnąć:-( Co do usg to faktycznie pewnie już się moja matczyna nadopiekuńczośc uaktywnia:tak: Dzieki za odpowiedź:-)

MamaKangura - jak tam ciasto?:-) Ja się biorę dziś za kompoty z wiśni i dżem z porzeczek. Ostatnio jak dżem z wiśni robiłam, to miałam w nich całą kuchnię -mimo że mam drylownicę;-)

andzia86 - dzieki kochana za zainteresowane mi niestety internet odmówił posłuszeństwa ... limit sie skonczyl ;/ dzis moj maz byl zerwac umowe i zastanawiamy sie nad nielimitowanym
akaiah - gratuluje wygranej duuuzy zastrzyk gotówki :)

martula1985 - takie firmy tylko patrza jak wyjsc a swoje i nie wyplacic odszkodowania ;/

ja dzis bylam na usg potwierdzil sie chlopiec :) wszystko w porzadku waży 404 g i ma niecale 14 cm niestey nie chcial pokazac serduszka wiec mam kolejny termin na usg z oceną serduszka

Panie doktorki proszę o oświecenie mnie :) Czy znieczulenie zwalnia akcję porodową? Jeśli tak, to czy tak jest nawet przy podanej oksy?

reklama
Rojku wg mojej wiedzy CZZ ( ciągłe znieczulenie zewnątrzoponowe) może( ale nie jest regułą) wpłynąć na postęp porodu- 1 okres porodu może wydłużyć do 1godz, a drugi okres do 15- 20min. Myślę, że nawet przy oksy może i tak trochę wydłużyć.Rozmawiałam z położną ze szpitala gdzie chce rodzić (tam niestety nie ma możliwości skorzystania z tego dobrodziejstwa:wściekła/y:) na ten temat, to ona stwierdziła, że jak kobietę bardziej boli to jest bardziej zmobilizowana:shocked2: Ja jeśli mogłabym wybrać to jednak chyba bym wolała żeby poród potrwał trochę dłużej, ale żeby chociaż trochę mniej traumatycznie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry