• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy listopad 2013

Magda sam szef %&^$ mnie nie dziwi, bo to wiadome ze w tym kraju to tylko wyzysk i najlepiej zebys zapitala za 1000zl 24h, ale najgorsze sa w tym "kolezanki" ktore jak ky byly w Twojej sytuacji to zrobilyby dokladnie to samo! nie rozumiem jak mozna byc takim egoista, on nie ma prawa nie dac im urlopu bo to maja zagwarantowane w kodeksie ew. jak im nie da urlopu to im placi. U mnie to dziewczyny mi mowily zebym odrazu szla na l4 bo nie ma sensu, ze szkoda mnie i dziecka i poki moglam to pracowalam, jak mnie brzuch zabardzo spinal to poszlam na l4 i dziewczyny sa ok - maja teraz luz beze mnie, a szef no oni zawsze twierdzili ze ciaza to nie choroba ale nie znam ich teraz opinii i szczerze mowiac jest malo wazna dla mnie. Z rocznym macierzynskim to sie nie zastanawiaj, ew, zawsze dzien po powrocie mozesz dac l4 ciazowe :-p

martula ja bym wziela pieska, jak masz warunki i kochacie psiaki, nie po to zeby zalatac smutek, ale pies da wam wiele milosci a i dzieciatku (bo napewno teraz sie wam uda) lepiej sie wychowywac ze zwierzakim tak mysle :) ja nie wyobrazam sobie zycia bez mojej suni chociaz dzisiaj zjadla moja gazete i znowu wygryzla dziure w scianie!! nic tylko gipsujemy a glupol ma juz rok skonczony! ;-)

ja dzis dziewczynki kupilam sobie w koncu majciochy w mothercace za 29,99 2 pary i kaftaniki 2 dla malucha za 14,9 i 5 par skarpetulek za 14,90 :) humor poprawiony.
Idziemy tez dzisiaj na grilla do ludzi z pracy mojego M - szczerze to nie chce mi sie, ale sie rozwerwiemy moze, najgorsze to to, ze mam prowadzic w powrotna strone a ostatni raz robilam to rok temu :-D

i dzidzia sie wczoraj wiercila, rano zrobila mi gule na brzuchu - pewnie wypchnela tam swoja pupcie :-D no i wiercil sie caly dzien bo mamusia troche slodkosci pojadla :-D
dzis za goraco i lenia ma jak ja :-)

reklama
ja oglądam Big bang theory , i Family Guy ;) lubie tego typu humor. i oglądam na kinomaniak.tv za darmo sa wszytskie filmy i seriale

eh ja muszę dojść do siebie , M w pracy a do mnie teściówka przyszła i chciala zobaczyć koniecznie co kupiliśmy dla maleństwa...a nie zobaczyć tylko bardziej skomentować.
więc.. wszytie rzeczy jej się podobały, ale układ jaki chcemy zrobić w pokoju musiala już skomentować..
i to ze chcieliśmy w pokoju zlikwodować drzwi,, bo wtedy zrobiło by się wiecej miejsca. .i co ? ŻE JESTEŚMY NIEODPOWIEDZIALNI , I JAK MOZNA NARAZAĆ DZIECKO NA TAKIE NIEBEZPIECZEŃSTWO :wściekła/y: ja się pytam..dlaczego..
a ona : bo opary z kuchni ...:laugh2::eek::eek: od razu nadciśnienie dostałam..

znalazłam ogłoszenie ze stargardu szczecińskiego, likwidacja sklepu dzieciecego i wszytko taniej tylko trzeba napisaćdo nich i poprosić o fotki, ale np łóżeczko nowe dzieciece 50 zł moze komuś sie przyda ogłoszenie :) http://tablica.pl/oferta/artykuly-niemowlece-body-kaftaniki-tanio-ID3fuIJ.html

Ostatnia edycja:
Akaiah co Ty tam pichcisz toksycznego, że Twoje opary z kuchni mogą być szkodliwe? :-D teściowe są urocze... :oo2: powiem Ci, że i tak odniosłaś sukces skoro rzeczy się podobały :tak:;-)

reklama
no zadzwoniłam do mojego M i mu mówie o tym a on tez z takim zdziwieniemi mówi " przecież codziennie bimbru nie pędzimy ":laugh2:to przynajmniej mi się humor poprawił.

no i jeszcze hita mi sprzedała, bo mamy szafę wnękową w sypialni gdzie robimy pokoik dla dziecka, no i miesci się tam tylko lózko i łóżeczko no i myslaliśmy gdzie postawić komodę..wieć włąsnie jej powiedzialam ze myslimy zeby drzwi wyciągnąc po prostu bo otwierają się do srodka pokoju i wtedy komoda się zmieści a jej pomysł : to postawcie przed szafą wnękową..:eek: nie wiem czy opóźniona czy co...to jak sie dostanę przez komodę do szafy po moje ubrania i inne rzeczy ktore tam są ?:no:

no ale opary po prostu rozwaliły mi system :-):-D UROCZA KOBIETAAAA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry